2018 Plaj Modasına Hazır mısınız?

2018 Plaj Modasına Hazır mısınız?
17.04.2018

Yazın yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Plan yapanlar çoktan sonraki aşama olan alışverişe geçtiler bile. Tatil alışverişinin en gözde parçaları olan bikiniler bu sezon da çok renkli ve çeşitli modeller ile karşımıza çıkacak. Plajda gözleri üzerine toplamak isteyenler için ufak ipuçları vereceğiz. Şimdi 2018’in trendlerine göz atalım…

1.Rengarenk plajlar geri dönüyor!

Pastel renklerin popüler olacağı bir sezona giriyoruz. Pastel sarı, pastel pembe ve pastel turuncudan vazgeçmiyoruz. Bunlar tamamsa diğer renkleri konuşmaya başlayalım. Pastel renklerin yanı sıra canlı renkler de yükselişte. Plajlarda kırmızılar, yeşiller, renkli çiçek desenleri çokça göreceğiz.

2. Bu yaz plajlarda tropik rüzgarlar esecek.

Bu sezon bikini ve mayolarda karşımıza büyük çiçek ve yaprak desenleri bol bol kullanılacak. Çiçek desenlerinin yanında mayolarda çizgili modellerde öne çıkacak. Siz de büyük çiçek desenlerini ve güzel çizgili modelleri denemek için heyecanlı değil misiniz?

3. Modern ve iddialı modeller geliyor…

Yazın enerjisi bikini modellerine de yansıyor. Plajlarda artık daha modern ve daha iddialı kesimler göreceğiz. Fırfırlı, derin V yakalı, tek omuzlu modeller şimdiden dolaplarda yerini aldı. Siz de bu modellerle yazın keyfini çıkarabilirsiniz.

4. Yaz tüm enerjisiyle dönüyor.

Hep bikini ve mayo modellerinden bahsettik. Aksesuar, plaj kıyafetleri ve ayakkabıları unutmamak gerek. Bikini ve mayolarınızı trend parçalarla birleştirip tarzınızı yansıtın. Trendleri yakından takip etmeyi unutmayın…

Bu sezonun dikkat çeken bikini modelleri için Antalya Migros AVM’de yer alan Ay Yıldız mağazasında sizleri bekliyor! ;)

BLOG YAZILARI