2018 Yaz Mayo Trendi Alarmı!

2018 Yaz Mayo Trendi Alarmı!
17.05.2018

Yazın yaklaştığı bu günlerde plajları ele geçirecek yeni sezon mayo modellerini sizler için yakından inceledik. Klasik modeller yerini korumaya devam etse de yeni mayo modelleri bu sezon çok konuşulacak.

1. Vazgeçilmez Siyah

Bu sezon siyahlar asil tarzını korumaya devam ediyor. Zaman zaman klasik görünse de farklı kesim ve tarzlarıyla güçlü bir etki yaratıyor ve yeni sezonda boy gösteriyor.

2. Puantiye ve Çizgiler

Puantiyeler 50’lerden günümüze kadar olan zamanda hep var olan, modası asla eskimiyor. Çizgili mayolarda ise dikine çizgiler sizi uzun ve ince gösterecektir. Unutmayın mükemmel bikini ve mayoların anahtarı vücut oranlarınızı dengelemek ve ihtiyacınıza göre bir model seçmektir.

3. Çiçekler İçinde

Yeni sezonda hareketli desenler yerine bir klasik çiçek desenlerini tercih edenlerden misiniz? Kalın askılar ve çiçek detayları sizi bir beden ince gösterecek ve algıyı küçük desenlere çekecektir.

4. Spor Modeller

Omuzları geniş göstermek ve üst bölgenizi vurgulamak için seçmemiz gereken modellerden olan spor modeller suda serbest hareket özgürlüğüyle sezonun vazgeçilmezlerinden olmaya aday.

Bu sezonun gözde mayo trendlerini yakalamak için Antalya Migros AVM Boyner’e uğramadan geçmeyin.

BLOG YAZILARI