2020 Yılında Burçların İlişki Ve Aşk Yaşamları

2020 Yılında Burçların İlişki Ve Aşk Yaşamları
23.12.2019

KOÇ: Koç burçları ilişki anlamında zorlayıcı bir sene geçirdi. 2019 yılında evlilik ve ilişkiler anlamında çok zorlandıysanız bu sene daha kolay bir seneden geçeceğinizi bilin ve biraz rahatlayın. İlişki hayatınızın yöneticisi Satürn kova burcuna geçtiğinde ilişki sınavları da bitmiş olacak ve bazı koç burçları bunun mükâfatlarını alacak. 2019’da yeni tanıştığınız ilişkiler ve yeni başlayan aşklar için 2020 ciddileşme ve bir sonraki aşamaya geçme senesi olabilir. Hatta bazı koçlar ilişkilerini ve evliliklerini çocuk ile taçlandırabilir. Nisan ve Eylül ayları ilişkilerinizin ve evliliğinizin gidişatını belirleyen önemli zamanlardan olacaktır. Ayrıca bu aylarda yeni kimselerle tanışabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

BOĞA: Boğa burçlarını her anlamda büyütecek bir sene olan 2020 yılı aynı zamanda aşk ve ilişki konusunda da destek verecek. Mayıs ve kasım ayları boğa burçlarının ilişki anlamında şanslı olacağı zamanlar olacak. Yeni kimselerle tanışmak, daha önce tanıştığınız insanlarla olan ilişkinizi derinleştirmek ve büyütmek adına ideal zamanlar olan bu ayları kaçırmayın. Evli boğa burçları için 2020 yılı önemli bir yıl olacak. Evliliğinizdeki pürüzleri fark edebilir, bu konuda geliştirici ve düzenleyici adımlar atmak isteyebilirsiniz. Birlikteliğin gidişatı için kapanması gereken sayfaları kapatmanız ya da hayatınızdan bazı kimseleri çıkarmanız gerekebilir. İlişkinizde es geçtiğiniz ya da görmek istemediğiniz noktaları daha fazla görmemezlikten gelemeyeceğiniz bir sene olacaktır.

İKİZLER: İkizler burçları, ilişki ve evlilik anlamında 9 yılık bir döngünün bittiği kadersel bir yıldan geçecekler. Ay düğümleri, İkizler burcuna girdiği için son 9 yılın neticelerini veren ve bu konuda sonuçlar ihtiva eden bir yıl yaşayacaksınız. Yalnız ikizler burçları, bu sene kadersel partneri ile karşılaşabilir. Bitmeyen ilişkilerin, son kullanma tarihi geçmiş birlikteliklerin bir sona varacağı, ilişki anlamında artık netleşmeler yaşanacağı, gerekiyorsa ayrılıkların yaşanabileceği bir sene olabilir. Özellikle haziran ve aralık aylarında, birileriyle tanışabilir, ilişkinizde bir sonraki aşamaya geçebilir ya da evliliğiniz/eşiniz ile ilgili yoğun gündemler yaşayabilirsiniz.

 YENGEÇ:  Yengeç burçlarının ilişki ve evlilik hayatları, 2019 yılında çok zorlayıcı bir dönemeçten geçmişti. İlişkiniz ile ilgili 2020 yılında zorlayıcı iki tutulma daha yaşayacaksınız fakat bunlar daha çok geçen seneki konuların artık çözülmesine ve iyileşmesine vesile olan tutulmalar olacak. Ocak ve temmuz ayındaki tutulmalar ilişki ve evlilik konusunda, size yeni sayfalar açtıracak, yeni kimselerle tanışacak, ilişkinizi bir sonraki adıma taşıyacak ya da evlilikle/eşinizle ilgili yoğun gündemler yaşatacaktır. Şans gezegeni Jüpiter, ilişki evinizde hem şifalayıcı hem rahatlatıcı bir enerji yaratacak, bu aynı zamanda hayatınızdaki kimselerin de şanslı oldukları ve büyüyecekleri bir seneye işaret ediyor. İlişkinizdeki yaranızın sarılacağı, bu konuda büyüyeceğiniz bir sene sizi bekliyor.

ASLAN: Aslan burçları için ilişki anlamında belirsizlikleri ortadan kaldıran, neticeler veren, baştan sona yapılandırıcı yeni bir dönem başlayacak. Satürn, ilişkiler ile ilgili bir alana girecek ve bu konuda baştan sona hem sınanacak hem çabalarınızın mükâfatlarını alacaksınız. Yalnız olan aslan burçları için ilişki vadeden bir sene olabilir, bu ilişki çok ciddi ve mesafeli başlayıp sonradan içten ve sıcak bir hale dönüşebilir. 2020 yılında ilişkinizi ciddileştirebilir, adını koyabilir ya da evliliğe götürebilirsiniz, bu sene bu konuda daha net ve kararlı olacak yürümeyen ilişkileri bitirmek konusunda mantığınızın sesini dinleyeceksiniz. Çocuk isteyen ve bekleyen aslan burçları için bu sene kadersel ay düğümleri, bu alanda sıkıntıların geride kalması ya da problemlerin artık son bulması konusunda destek verebilir.

BAŞAK: 2020 yılının aşk konusunda en şansı burçlarından bir tanesi de başak burçları. Şans gezegeni her şeyi büyüten, bolluk ve bereket getiren Jüpiter aşk hayatıyla alakalı bir alanda sizi destekleyecek. Bu sene hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Hatta bu sene çocuk konusunda da çok şans olacaksınız, çocuk isteyen ve bekleyen başak burçları için güzel haberler gelebilir. Evli başak burçları evliliklerinde kadersel bir zamandan geçecekler, ay düğümleri 9 yıllık bir döngüyü bitirirken, size geçmiş 9 yılın hesaplaşmasını yaptırabilir. Aşk konusunda daha fazla risk alabileceğiniz, açılmak istediğiniz kimselere daha kolay ulaşabileceğiniz bir sene sizi bekliyor.

TERAZİ: 2020 yılında aşk göstergeleri yüksek bir başka burç da terazi burçları fakat teraziler aşkın en ciddi halini yaşayacaklar, daha önce olmadıkları kadar ciddi ve ağır başlı partnerlerle karşılaşabilirler. İlişkilerinde daha kontrollü, soğuk ve mesafeli tavırlar takınabilir, boş sözler yerine reel gerçeklerle ilgilenebilirler. Aşk hayatınızdaki gereksiz duygu yükünden kurtulacak, ilişkinin geleceği ve nereye varacağı ile daha çok ilgileneceksiniz.  Jüpiter’in oğlak geçişi, evlilik aşamasındaki terazilerin ya da ilişkilerinde bir noktaya gelmiş terazilerin daha kolay yuva kurmasına ve aileye karışmalarına destek verecektir. Bu sene evlenen teraziler, evlerini kurmak ve büyütmek konusunda koşullarını rahatlatan yardımlar alabilirler.

AKREP:  Bu sene aşk konusunda daha temkinli davranmaya kararlısınız. Aşk evinizin yöneticisi Jüpiter daha temkinli ve ciddi bir burca ilerlerken, eğitim ve seyahatler ile ilgili bir alana da giriyor. Aldığınız kısa bir eğitimde ya da gittiğiniz bir seyahatte birisiyle tanışma ihtimaliniz çok yüksek. Yeni partnerinizin kardeş y a da kuzen gibi yakın akrabalar çevresinin bir tanıdığı olma ihtimali de çok yüksek. Bu sene evli akrepler, ilişkilerinde değer mekanizmalarını sorgulayacaklar. Birbirinize verdiğiniz değerin yanında, ortaklaşa yarattığınız değer ve yatırımlarınızı gözden geçirebilir, bu konuda geçmişte kapandı zannettiğiniz bazı konuları tekrar gündeminize alabilirsiniz.

YAY: Bu sene değer yargıları baştan başa değişecek olan yay burçları kendi değerlerinin daha fazla kıymetini bilecek, bu ilişki ve aşk hayatlarını da ileriye taşıyacak bir gelişme olacak. Aşk evinizin yöneticisi Mars bu sene eylül ve kasım ayları arasında retro hareket edeceğinden, eski aşklarınız bu dönemde tekrar kapınızı çalabilir. Bitmiş ama enerjetik olarak kapanmamış ilişkileriniz tekrar görüşme talep edebilir, geçmişiniz önünüze düşebilir. Evli ve evlilik yolunda olan yay burçları bu sene çok şanslılar. Evli yay burçları eşlerinden çok destek görecek, bu sene ortaklaşa yaptıkları işlerde hep kazanan olacaklar. İlişkileri ciddileşen yay burçları bu sene evlilik teklifleri alabilir, beklediklerinden de hızlı bir şekilde kendilerini evlenmiş bulabilirler.

OĞLAK: Oğlak burçları bu sene şans gezegeni Jüpiter’in etkisinde olacaksınız. İlişki ve evlilik konusunda desteklenecek ve gözetileceksiniz. Eskiden sizin ilişki başlasın diye adım atmanız gerekirken, bu sene karşı taraf ilk adımları atan olacak. Evli iseniz, eşinizin size destek olduğu çok rahat bir sene geçirmeniz muhtemel fakat fazla üstünüze düşmesi sizi biraz bunaltabilir. Mayıs ve Kasım ayları aşk hayatınızın gidişatı açısından kadersel, hızlı ve tetikleyici geçecek, yeni ilişkiler başlatıcı ve yeni aşk tohumları atıcı bir etkisi olabilir bu ayların. Jüpiter’in rehaveti biraz yemeğe düşkünlük verebileceğinden bu sene iştahınız açılabilir, dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Bebek isteyen, arzulayan oğlaklar için çok ideal bir sene olacak.

KOVA: Kovalar 2020’de çalışmaktan ve meşguliyetten aşk hayatlarını ihmal edebilirler. Sorumluluklar gezegeni tepenizde sizi çalıştırırken aklınız ilişkiden çok uzak olabilir. Bu sene partnerinizin zamanınıza saygı duyması gerektiğini hissedeceksiniz, ilişkinizde verimsiz ve gereksiz bütün teferruatlardan özgürleşmeye çalışacaksınız. Aşk konusunda kendinizi kandırmaya meyilli olduğunuz bir sene olabilir, yeni başlayan ilişkilerinizde karşınızdaki kimseyi tanımak için daha fazla çaba sarf edin, karlı çıkan siz olacaksınız. Evlilik konusunda desteklendiğiniz bir sene, ilişkiler ve birliktelikler de ciddileşmek ve bir sonraki adıma geçmek konusunda bu sene kolay yol alacaksınız.

BALIK: Bu sene çok fazla kalabalık çevrelerin içinde bulunacak, arkadaşlarınızla her zamankinden daha fazla görüşecek, bir arkadaşlığınızın flörte dönüşmesine tanık olacaksınız. Yeni çevrelere girecek, çok fazla yeni kimseyle tanışacak ve bu sene ilişki konusunda her zamankinden daha fazla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Aşk konusunda ocak ve temmuz ayları şanslı aylarınız. Evli balık burçları için kadersel döngüleri tetikleyen bir sene olacağından, evlilik hayatınızı tekrar şekillendirmek, yürümeyen ve aşılamayan konuları masaya yatırmak ve sonlandırmak için ideal bir sene olacaktır. Mart ve eylül ayları ilişki ve evlilik konularını ilgilendiren önemli dönemeçlerinizin zamanları olacaktır.

BLOG YAZILARI