2020 Yılında Burçların Kariyer ve Ekonomik Hayatları

2020 Yılında Burçların Kariyer ve Ekonomik Hayatları
20.11.2019

Merhaba Antalya Migros okurları,

Yeni yıl kapıda, koca bir yılı devirmek üzereyiz. Yeni yılda burçları neler bekliyor merak ettiğinizi biliyorum. 2020 senesini iki ana başlık altında toplayarak yorumlayacağım. Bu yazı dizisinde önce 2020 yılındaki kariyer ve ekonomik göstergelere odaklanacağız. 2020 yılında kariyer sembolü Satürn kova burcuna girecek, para ve şans göstergesi Jüpiter ise oğlak burcunda ilerliyor olacak. Bu geçişlerin burçlar üzerindeki etkilerini ve 2020 yılında burçların kariyer ve ekonomik hayatlarını okumak isterseniz aşağıya buyurun.

KOÇ: Koç burçları kariyer ve iş anlamında zorlu ve bir o kadarda yapılandırıcı bir yıl atlattılar, 2019 da değiştirilen düzenlerin ve daralan iş hayatlarının mükâfatlarını alabilecekleri bir yıla giriyorlar. Ocak ve temmuz ayları, koç burçları için bekledikleri iş fırsatlarının karşılarına çıkabileceği, kariyerleri ile ilgili süreçlerine cevap alabilecekleri yegâne zamanlar olacak. Kariyerinizde atılımlar yapabilir, bu sene arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrelerinizden destek görebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizi iş ve sorumlulukla birleştirebileceğiniz bir sene olacak. Bu yıl beraber aynı işi yaptığınız çalışma arkadaşlarınızdan da destekler alacaksınız. Mart ayında Satürn gezegeninin Kova burcuna girmesiyle beraber, arkadaş çevreleriniz biraz daralacak fakat bu ekonomik anlamda size şans getirecek şekilde iş birliklerini de beraberinde getirecek. Jüpiter'in Oğlak burcundan geçişi sizi iş hayatında da şansı kılarken, ekonomik anlamda da güzel gelişmelere sebebiyet verecek. Koç burçları ekonomik anlamdaki gelişmeleri daha çok mayıs ve kasım ayında yaşayacaklar. Bu aylar ekonomik haberlerin geldiği yatırımlarınıza cevaplar alabileceğiniz, ekonomik durumunuzu şekillendirip yapılandırabileceğiniz zamanlar olacak.

BOĞA: Boğa burçları, 2020 yılında Satürn'ün Kova burcu geçişi ile beraber iş ve kariyer hayatlarında büyük yapılandırıcı bir sürece girecekler. İş hayatınız, patronlarınız ve otorite figürleriniz ile olan ilişkiniz, 22 Mart sonrasında değişmeye ve olgunlaşmaya başlayacak.  İş hayatınızda eğitimin, yabancılarla olan ilişkilerinizin, seyahatlerin ve bilirkişilerin çok büyük etkisi olacak. Kariyerinizde ilerlemek için eğitim almanız, bildiğiniz bir konuda bilginizi derinleştirmeniz gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınız, size çalışan insanlar bu yıl büyük önem kazanacak, bu insanlarla beraber iş yapmak, ortak olmak, yeni iş çevrelerine girmek mümkün olabileceği gibi arkadaşınızın kurduğu işe ortak olmak, beraber bir girişimde bulunmak da isteyebilirsiniz.  2020 yılında kariyer ve iş hayatınızı ilgilendiren önemli kararların verileceği zamanlarda ise şubat ve ağustos ayları olacak. Bu aylarda beklediğiniz gelişmeleri sonuçlarını görebilir, neticeler alabilirsiniz. Ay düğümleri, burç değiştirecek ve şans getiren kuzey düğüm, para hanenize girecek. 2020 yılı 5 Mayıs sonrasında oluşacak bu geçiş ile daha kolay para kazanmak, para kazandıracak yatırımlar yapmak, yeni kazanç kapıları üretmek konusunda şanslı bir döneme gireceksiniz. Mayıs sonrasında ekonomik olarak rahatlayabilir, ekonomik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda zamanlama olarak haziran ve aralık aylarında cevaplar alabilir, ödemeler gerçekleştirebilir, para konularını daha iyi yönetiyor olabilirsiniz.

İKİZLER:  İkizler burçları çok şansı bir seneye giriyorlar. Ay düğümlerinin şans ayağı burcunuza girecek ve size çok güzel fırsatlar sunacak. Kariyerinizde derinleşme ve bitmeyen krizleri çözme zamanı geldi. Kariyer anlamında başkalarının kaynaklarından faydalanmakta veya aradığınız herhangi bir kaynağa ulaşmakta (örneğin; insan kaynağı, bilgi kaynağı gibi) şanslı bir senede olacaksınız. Bu sene işinizle ilgili derin araştırmalar yapabilir, size yatırımcı olacak kimseler bulabilirsiniz. Kariyer gezegeni Satürn, Kova burcuna girdikten sonra size destek verecek, her türlü kariyer başlangıcı ve iş yapılandırma konularında destek ve faydalar göreceksiniz. İş anlamında mart ve eylül ayları bu senenin kritik ve önemli zamanları olacak. Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda çalıştırdığınız elemanlardan yana küçük kargaşalar veya zorlanmalar yaşayabilirsiniz fakat bu kariyerinizde kötü bir zamana tekabül etmiyor. Ekonomik anlamda Ocak ve temmuz aylarında önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Beklediğiniz haberler ve ödemeler bu zamanlarda gerçekleşebilir. Bu sene sizin ekonomik özgürlüğünüzün arttığı bir yıl olacak fakat aynı zamanda eşiniz de çok kazanacak. Harcamaların artması muhtemel, gelir artışınızla doğru orantılı masraflarınızı da arttırmazsanız, yatırımlar yapabileceğiniz çok bereketli bir sene olabilir.

 YENGEÇ: 2019 yılında çok hırpalanan yengeç burçları artık rahat bir nefes alabilir. 2020 yılında iş ve kariyer konusunda daha şanslı olacaksınız. 2019'daki yapılanmanız ve başlangıçlarınız meyvelerini 2020 yılında vermeye başlayacak. Ortaklaşa iş yapan, ortakları olan yengeç burçları bu sene çevrelerinden, eşlerinden ve ortaklarından çok fazla destek alacaklar. Busene iş ortaklarınızdan yana çok şanslısınız, hatta belki ortaklarınızı sayısı artabilir, iş yaptığınız kimseler çoğalabilir. Yabancılardan, eğitimcilerden ve yabancı menşeli işlerden fayda görebilirsiniz. Kariyer anlamında nisan ve ekim ayları sizin için kritik zamanlar olacak. Bu aylarda önemli haberler alma, kararlar verme ve yaptığınız işlerin neticelerini görme konusunda ilerlemeler kaydedeceksiniz. Ay Düğümleri burç değiştiriyor ve sizi çalışma ortamınız konusunda bir temizlik yapmaya sevk ediyor. Çalışma arkadaşlarınızdan ya da size hizmet eden insanlardan yana yolunda gitmeyen, çalışmayan, verimli olmayan ne varsa değişip, geride kalacaktır. Satürn’ün Kova burcuna girişi borçlarınızın ve gereksiz harcamalarınızın azalması konusunda size destek verebilir. Bu geçiş, ortak hesaplarınızda veya başkalarından gelen kaynaklarınızda yeni bir yapılanma ve düzenlemelere sebebiyet verebilir. Gereksiz harcamalarınızın azalacağı bir yıldan geçeceksiniz. Ekonomik anlamda şubat ve ağustos ayları sizin için kritik ve neticeler getiren, aylar olacak. Bu aylarda beklediğiniz ödemeler gelebilir ya da ekonomik yapılandırmamızı tekrar gözden geçiriyor olabilirsiniz.

ASLAN: Bu sene Satürn'ün Kova burcuna girecek olması iş ortaklıklarınızı baştan sona yapılandıracak. Bu geçiş önce zor gibi görünse de aslında yapılması gereken ve düzeltilmesi gereken bir sürü konuyu gündeme getirecek. Bu süreçte hayatınızda önemli değişiklikler olacak. Kariyerinizde önemli sıçramalar yaşayabilirsiniz. Özellikle ortaklarınız ve iş konusunda size destek olan insanlarla alakalı önemli kararlar vermeniz ve bu kararları iş hayatınıza yansıtmanız gerekebilir. Mayıs ve kasım ayları iş hayatınızı şekillendiren önemli aylardan ve zaman süreçlerinden olacak. İş hayatınız ile ilgili kararlar verebilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ocak ve temmuz aylarında iş arkadaşlarınız da ve ya veya çalışanlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Şans gezegeni Jüpiter iş hayatınızla ilgili bir alana giriyor. Günlük işlerinizin, bir rutine sokulması gereken işlerin biraz daha genişleyip büyüyeceği bir sene olacak. Ekonomik anlamda rahatlamak için, Mart ayı ideal başlangıçları temsil edecek. Mart ayında girişimlerde bulunabilir, size ileride fayda sağlayacak şekilde yatırımlara girişebilirsiniz. Mart ayındaki girişimlerinizin karşılığını eylül ayında alacak, eylülde ekonomik anlamda büyük rahatlama yaşayacaksınız.

 BAŞAK: Bu sene Jüpiter'in Oğlak burcu geçişi size destek veriyor. Jüpiter’in, büyüme ve genişleme temasıyla beraber yeni girişimlerde bulunabilir, işinizi ve kendinizi daha görünür kılabilirsiniz. Kadersel ay Düğümleri 5 Mayısta burç değiştirdiğinde kariyer evinize şans getiriyor. Kariyer ve iş konusunda çok farklı bir döneme girecek, eskide kalmış kapanması gereken sayfaları kapatacaksınız. Patronlarınız ve işverenleriniz ile olan iletişiminiz değişecektir. Kendi işinizi kurup kendinizin patronu olma ihtimaliniz de bu sene her zamankinden daha fazla yüksek. Satürn’ün Kova burcuna geçişi, günlük rutininizi ve düzeninizi ve çalışma şekillerini yeniden yapılandıracak, iş arkadaşlarınızla ve yanınızda çalışanlarla olan ilişkilerinizi düzenleyecektir. Gereksiz ve işe yaramayan metotlar, hayatınızdan çıkabilir, daha iyi ve daha verimli çalışma şekilleri edinebilirsiniz. İş ve kariyer anlamında, haziran ve aralık ayları sizin için çok önem arz etmekte. Bu aylarda beklediğiniz cevapların gelmesi veya işinizin geleceğini ilgilendiren önemli kararlar almanız mümkün. 2020 Yılı ekonomik olarak sizi destekleyebilir fakat harcamalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Beklediğiniz ekonomik gelişmeler için Nisan ve Ekim ayları kritik zamanlar olabilir, bu aylarda rahatlayabilir ya da ekonomik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Terazi burçları 2019 yılının en çok hırpalanan burçları arasındaydı. En zor sınavları 2019 yılında atlatmış olsanız da 2020 Mayıs ayına kadar ödevleriniz tam olarak bitmiş değil, fakat endişelenmeyin 2019 da yapılandırmak zorunda kaldığınız ya da dağılmış olan birçok konunuz neticelenecek ve son bulacak. Mayıs ayında Ay Düğümleri burç değiştirdiğinde sıkıntılarınız tamamıyla bitmiş olacak. 2020 yılında genel olarak rahatlıyor ve ferahlıyorsunuz işlerinizde ve kariyerinizde açılmalar ve genişlemeler gerçekleşecek. Hâlihazırda çalışanlar işlerini büyütebilir, terfiler alabilirler. Satürn’ün Kova burcuna geçişi sizi daha girişimci ve risk alabilen bir yapıya sokacaktır. Yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. 2020 yılında daha girişimci olacak fakat gereksiz risklere karşıda muhafazakâr davranacaksınız. Ay Düğümleri burç değiştirip sizi daha çok ticaretle alakalı bir alanda iş yapmaya ve yurt dişi ile olan ilişkilerinizi geliştirmeye sevk ediyor. Yabancılarla iş yapmak, yabancı ortaklıklar kurmak, eğitim sektöründe, basın yayın pazarlama sektöründe başarılı olmak konusunda bu sene çok şanslı olacaksınız. Ocak ve temmuz ayları, kariyer ve iş konularında beklediğiniz haberlerin geldiği bu konulardaki gündemlerinizi şekillendirecek önemli zamanlar olabilir. Şans gezegeni Jüpiter, Oğlak burcuna girdiğinde sizi ev ve aile konusunda destekleyecek. Bu destek, kariyer hanenize de yansıyacak. Ekonomik anlamda da bu şanstan faydalanabilirsiniz. Ekonomik göstergeleriniz geçen seneye göre kıyasla rahatlıyor. Ekonomik anlamda 2020 yılının mayıs ve kasım ayları beklediğimiz ödemelerinin gelmesi, ekonomik haberlerin alınması açısından belirleyici olacak.

AKREP: Akreplerin kariyeriyle ilgili büyük adımlar atma yolunda onlara öncü olacak önemli bir seneye girdiklerini söyleyebiliriz. Mayıs ayında Satürn, Kova burcuna girdiğinde akreplerin kariyer alanlarına karşıdan bir merhaba diyecek. Satürn’ün değdiği yerler daralıp kısıtlanırken aslında daha büyük yapılar kurabilmek için, gerçek terfileri ve büyümeleri iyi karşılayabilmek adına sağlam temeller atılmasını sağlar.  O yüzden aslında kariyerinizde bir dönemece geldiğinizi aslında iş açısından kötü gittiğinizi düşündüğünüz zaman sakın endişeye kapılmayın çünkü önümüzdeki yıllarda kariyerinizi zıplatacak büyük adımların temellerini atacaksınız. Şans gezegeni Jüpiter ise size hangi konularda şans getirecek? Eğitim, öğretim, ticaret, alım-satım konularında çok şanslı olacak ve bu alanda genişleyip büyüyeceksiniz. Bu yıl ticaretten, eğitim konularından ve yabancılarla olan ilişkilerden daha fazla para kazanabilir, gelir elde edebilirsiniz. 2020 yılında kariyer ve iş anlamında şubat ve ağustos ayları, neticeler veren, sonuçlar getiren zamanlar olacaktır. Ekonomik anlamda ise haziran ve aralık ayları gelir konusunda gelişmelere vesile olacak zamanlar olabilir. Bu aylarda para kazandıracak yeni yollar keşfedebilir, yatırımlar yapabilir ya da yatırımlarımızın sonuçlarını alıyor olabilirsiniz.

YAY: Yay burçları bu sene kadersel önemli zamanlardan geçecekler. Karmik ay düğümleri burcunuza giriyor. Hayatınızı şekillendirecek önemli yıllardan biri olacak. 2020 yılında kariyer anlamında özellikle ortaklı iş yapan, bir ortakla iş yapan yay burçları için destekleyici olacak. Daha iyi bir kariyer için varsa yürümeyen ortaklıklar ve ortaklaşa işler bunları bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Endişelenmeyin, kariyerinizde size destek olacak dostlar karşınıza çıkacak. Eğitim sektörü ile uğraşan, al-sat, ticaret işleriyle ilgilenen yay burçları bu sene Satürn'ün etkisiyle biraz zorlanabilirler. Satürn’ün yeniden yapılandırıcı ve kısıtlayıcı etkisi sizi iş hayatınızda daha başarılı olmak konusunda bazı sınavlardan geçirecektir. Yayıncılığa başlamak isteyen, yazmak ve eğitim almak isteyen yay burçları için çok ideal bir sene. Kariyer için eğitim almak, eğitim ve ticaret yapma konusunda daha profesyonel olmak adına 2020 size destek verecek. Kariyer anlamında mart ve eylül ayları neticeler veren, beklediğiniz fırsatları getiren, geliştiren aylar olabilir. Bu aylarda iş teklifleri alabilir ya da terfi edebilirsiniz. Şans gezegeni Jüpiter ekonomi hanenize giriyor. Bu yılın para anlamında en şanslı burçları yay burçları olacak. Jüpiter’in bolluk ve bereket enerjisi, para hanenizde size beklemediğiniz yerlerden güzel kazançlar getirebilir. Ekonomi anlamında sizin için en uygun zamanlar 2020 yılının Ocak ve temmuz ayları olacak. Bu aylarda beklediğiniz ödemelerin gelmesi, ekonomik anlamda para kazanmaya başlamak veya ekonomik anlamda rahata kavuşmak mümkün.

OĞLAK: 2020 yılının en şanslı burçları oğlaklar olacak. Şans gezegeni Jüpiter, oğlak burcuna giriyor. Oğlaklar 2019 yılında çok zor zamanlar geçirmişlerdi, tutulmaların etkisi ile çok yıpranan oğlaklar için şans gezegeni Jüpiter, güzel haberler getiriyor. Her anlamda büyümeye işaret eden, büyümeyi ve genişlemeyi gösteren bu Jüpiter geçişi sizi beklediğiniz gelişmelere yakınlaştırabilir. İşinde büyümeyi hedefleyen oğlaklar için destek verebilecek bu geçiş 2020 yılını rahat geçirmenizi sağlayacak. İş ve kariyer göstergeniz olan Satürn ise Kova burcuna giriyor, fazla harcamaları kesmenizi ve para kazanma yollarınızı/araçlarınızı yeniden yapılandırmanız gerektiğine dikkat çekiyor. 2020 yılında nisan ve ekim ayları, sizi kariyer anlamında neticelere ve sonuçlara götüren aylar olacak. Kariyerinizle alakalı beklediğiniz sonuçların gelmesi, değişikliklerin olması bu aylara tekabül edecektir. Jüpiter size her anlamda şans getiriyor fakat ekonomik anlamda fazla açılmaktan çekinmelisiniz, fazla bonkörlüğün zarar vereceği bir sene olabilir. Ekonomik olarak şubat ve ağustos aylarında gelişmeler yaşayabilir, gelir konularınıza cevaplar alabilir, neticeler görebilirsiniz.

 KOVA: Kovalar için tam bir kariyer senesi olacak. Kariyer, sorumluluklar ve görevlerin gezegeni Satürn, mart ayında kova burcuna geçiyor. Kova burçları için büyük sınavların zamanı geldi fakat aynı zamanda da sınavlarını verenler içinde büyük ödüller ve terfilerde geliyor. Her zamankinden çok daha fazla çalışıp çok yoğun olduğunuz bir sene olacaktır sevgili kova burçları fakat endişelenmeyin eğer sorumluluk sahibiyseniz ve zamanında ödevlerinizi yerine getirmişseniz ödüllerinizi aldığınız, kariyerinizde büyüdüğünüz, statü sahibi olduğunuz zamanlar olacaktır. Eğer daha fazla sorumluluk almanız gerekiyorsa lütfen bundan çekinmeyin, bunun mükâfatını Satürn size mutlaka verecektir. Geçen iki yıl süresince, içinize kapanmış ve bir işi büyütmek için altyapılar kurmuştunuz şimdi o yapılar ortaya çıkacak ve siz bu araçları kullanıyor ve karşılığında kariyerinizde zıplamalar yaşıyor olacaksınız. 2020 yılının mayıs ve kasım ayları kariyerinizdeki gelişmeler için netice verici zamanlar olacak. Bu zamanlarda sonuçlar alacak, iş anlamında önemli olayları girişimleri gerçekleştiriyor olacaksınız. Ekonomik durumunuzu mutlaka yapılandırdığınız bir sene olacaktır. Ekonomik olarak gelirlerinizi fazla savurmamaya özen göstermelisiniz, bu sene ekonomik göstergeleriniz savurganlığı işaret ediyor. Yatırımlarınızı gözle görülür elle tutulur şeylere yapmaya dikkat etmelisiniz. Ekonomik anlamda yatırım yaparken veya paranızı harcarken, neye harcadığınızı ne için harcadığınıza dikkat etmelisiniz. Kazanç anlamında iyi kazanabileceğiniz fakat bu paraları tutmak ve muhafaza etmek adına dikkatli olmanız gereken bir senede olacaksınız. Ekonomik anlamda mart ve eylül ayları sizin için netice verici, değişim tetikleyici önemli zamanlar olacaktır.

BALIK: Balıklar, 2020’de kariyer anlamında çok büyük değişimleri tetikleyen bir yıl geçirecekler. Kariyerinizde artık zamanı geçmiş bitmesi gereken alanlar varsa eğer, bunlar geride kalacak. Bu değişimleri yapabilmeniz için kadersel ay düğümlerinin geçişi size çok destek olacak. Patron ve işverenlerinizle olan ilişkinizde ve gündemlerinizde bir dönem kapanırken, yeni alan ve sayfalar açılacak. İşinizde değişmesi gereken ne varsa, artık bitmesini istediğiniz ne varsa, rahatlıkla ve kolaylıkla hayatınızdan çıkacak. Kariyerinizde ve iş hayatınızda 9 yıllık bir döngü tamamlanıyor ve 9 yıldır üzerinizde çalıştığınız şeyleri meyvesini alma vakti geldi diyebiliriz. Bu sırada vadesi dolan şeylerde tabii ki iş hayatınızdan çıkacaktır. Jüpiter’in oğlak burcuna geçişi bu yıl sizi çok aktif ve sosyal bir kelebeğe çevirecek. Kariyerinizde özellikle arkadaşlarınızdan ve içinde bulunduğunuz sosyal çevrelerden, sosyal medyadan büyük destek alacaksınız. Kalabalık gruplarla beraber iş yapabilir, bu gruplara hitap eden iş kaynakları seçebilirsiniz. 2020 yılının haziran ve aralık ayları kariyerinizde büyük gelişmelere sebebiyet verecek, neticeler aldıracak değerli zamanlar olacak. Bu yıl ekonomik anlamda göstergeleriniz güçlü.  Kazancınızı arttırabileceğiniz, para kazanma yöntemlerinize teknolojiyi sokabileceğiniz bir yıla geçiyorsunuz. Ekonomik anlamda nisan ve ekim ayları sizin için önemli zamanlar olacak. Bu aylarda ödemeler alabilir, para konularını yönetiyor ve para konusunda neticeler alıyor olabilirsiniz.

 

BLOG YAZILARI