Aklınıza Takılmasın, Sevgililer Günü hediyeleri #AntalyaMigros AVM’de!

Aklınıza Takılmasın, Sevgililer Günü hediyeleri #AntalyaMigros AVM’de!
08.02.2018

Aşkı, aşkın gücünü, değerin günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. :) Akıllarda da yine aynı soru dönmeye başladı; “sevgilime, eşime ne hediye alacağım?” Bu özel günü tatlı hediyeler ve unutulmazlar arasına yazmak isteyenler için birkaç küçük öneri bizden, seçim yapmak ise sizden.

Zarif Takılar

Takılar kadınların olmazsa olmazları arasında yer aldığı ve stilin en büyük tamamlayıcılarından olduğu için Sevgililer Günü için doğru tercihler arasında yer alıyor. Zarafeti ve şıklığı en iyi şekilde anlatan bir takı ile kadınları fazlasıyla mutlu edebilirsiniz.

Çantalar

Kadınların kullanmaktan asla vazgeçmediği aksesuarlar arasında anılan ve tam anlamıyla bir tutkuyu ifade eden çantalar, Sevgililer Günü’nü doğru hediye seçimlerinden.

Şık Kol Düğmeleri

Detayların getirdiği şıklığa inanan ve klasik bir tavır sergilemek isteyen beyler için şık bir kol düğmesi tercih edebilirsiniz.

Vazgeçilmez Saatler

Bir şık bir kol saatine hayır diyebilecek bir erkek tanımıyoruz. Sevgililer Günü için klasik fakat her zaman doğru seçimler arasındadır.

Birbirinden şık birbirinden güzel aksesuarları kaçırmamak için Antalya Migros AVM’de 09-18 Şubat arası gerçekleşecek “Aksesuar Günleri”ne gelin! Sevgi her zaman yanınızda olsun, iyi alışverişler. :)

BLOG YAZILARI