Anında Güzellik: Hızlı Etkili En İyi 4 Bakım Maskesi

Anında Güzellik: Hızlı Etkili En İyi 4 Bakım Maskesi
08.12.2017

Uykunuzu alamadığınız, cildinizin yorgun olduğu veya destek duyduğu anlarda sadece birkaç dakikalık bir zamanla cildinizi toparlayacak, etkisini anında gösteren en iyi 4 maskeyi bir araya getirdik.

Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask

Charlotte Tibury'nin Bio Nymph Peptide teknolojisi ile cilde 10 dakikada mucizevi bir etki bırakan bu maskesini cildinize dairesel masajla uygulayarak daha taze, yenilenmiş ve sağlıkla ışıldayan bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dr.Jart Clear Solution Microfiber Sheet Mask

Davetsiz misafir aknelerden şikayetçiyseniz Dr.Jart'ın cilt temizleyici maskesi favorimiz. Uygulandıktan hemen sonra aknelerin kızarıklığını alan maske cildi yatıştırıyor ve dokusunu eşitliyor.

SK-II Facial Treatment Mask

Chrissy Teigen ve Rosie Huntington Whiteley gibi ünlülerin vazgeçilmez bakım ürünlerinden olan bu maske sadece 15 dakika içerisinde hassas ve kuru ciltlere ilaç gibi geliyor ve anında nem yüklemesi yaparak canlandırıyor.

La Mer The Intersive Revitalizing Mask

8 dakikada lüks bir cilt bakımı sağlayan La Mer Intensive Revitalizing Mask yoğun formülüyle derinlemesine etki sağlıyor. Erken yaşlanma belirtileri, stres ve çevre kirliliğinden etkilenen cilt bu maskeyle anında dolgun ve sağlıklı görünüme kavuşuyor.

Şimdi size tarifin kısa yolu. Aradınız tüm malzemeler Gratis’te zemin katta sizi bekliyor! :)

BLOG YAZILARI