Ay Düğümleri Burç Değiştiriyor!

Ay Düğümleri Burç Değiştiriyor!
06.11.2018

Merhaba sevgili  Antalya Migros okurları, gökyüzünde ay düğümleri 7 kasım 2018 tarihi ile oğlak-yengeç aksına giriyor. Ay düğümleri dünyanın ekliptik düzlemi ile ayın yörüngesinin kesişim noktalarıdır, aslında gerçekte ay düğümleri diye bir nokta ve gezegen bulunmamasına rağmen kadersel etkileri çok yoğun bir şekilde gözlemlenir ve astrolojide ki önemli göstergelerden biridir. Güney ay düğümü ruhun geçmiş deneyimlerini ve bu hayatta arkasında bırakması gerekenleri gösterirken, Kuzey ay düğümü geleceği ve bireyin hayatına katması gerekenleri gösterir. İşte bu kadersel noktalar güneş ve ay tutulmalarının da önemli oyuncularıdır. Ay düğümleri 10 Mayıs 2017 tarihinden bu yana aslan-kova aksındaydı ve o tarihten bu yana öncelikle Aslan ve Kova burçları olmak üzere her burcun değişik hayat alanlarında değişimler yaratmıştı. 7 Kasım itibariyle Kuzey düğüm yengeç burcuna geçecek: hayatında duygusal süreçlerini yönetmeni ve içsel değer geliştirmeni, kendini duygusal ve besinsel anlamda nasıl beslediğini, ailene vatanına bağlılığını, köklerinle atalarınla ilişkini mercek altına alacak ve bu konularda gelişip büyümeni sağlayacak. Yine aynı tarih 7 Kasım da Güney düğüm Oğlak burcuna geçecek: toplumdaki adımız, bilinirliğimiz, sorumluluklarımız ve kariyerimiz konularında abarttığımız ve doğru yönetemediklerimiz mercek altına alınacak ve bu konularda sınavlardan geçeceğiz.

7 Kasım 2018 ile 5 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek bu önemli ve kadersel geçişin burçlarınız üzerindeki etkilerini aşağıda okuyabilirisiniz.

KOÇ:  Ev, hane, yuva ve ebeveynleriniz ile ilgili çözülmesini bekleyen meseleler önümüzdeki 18 ayın başlıca gündemi olacak. Şefkat ve duygularınızı kabartacak olaylarla karşılaşırken, ailenizden kopuk dönemleriniz olmuş ise, onu telafi edercesine ailenizle ekstra zaman geçireceksiniz. Ev almak, yuva kurmak, ev ve hane değişikliği konularında şanslı olacaksınız. Kariyer ve iş hayatında yeni düzenlemelerle bazı geçmiş kalıpları geride bırakmak zorundasınız. Güney düğüm kariyer ve iş evinizden geçecek ve bu konularda bitmiş fakat farkında olmadığınız konuları önünüze düşürürek sonlandırmanıza destek olacak. Bu dönemde iş ve sorumluluk ikinci planda kalmalı, içinize, hissinize ve yuvanıza önem vermeli ve öncelik tanımalısınız.

BOĞA:  İletişim, ifade, yazmak, öğrenmek ve öğretmek önümüzdeki 18 ayın şanslı olacağınız konularından. Komşularınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz gibi yakın çevrenizle olan ilişkiniz ve iletişiminiz mercek altına alınacak bir diğer konu bu dönemde. Kısa seyahatlerden yana şanslı olacak, aklınızda olmayan bir sürü yere ve şehre gideceksiniz. Yüksek öğrenim ve yabancı ülke seyahatleri konusunda dikkatli olmalı bu konularda bitiremediğiniz geçmişten kalan konuları bitirme ve sonlandırmaya çalışmalısınız. Yeni eğitimlere başlama, yabancı insanlarla olan işler ve meseleler konusunda yavaş ve temkinli olmalı, gereği var mı diye iki kere sorgulamaktan fayda göreceksiniz.

İKİZLER: Ekonomik anlamda çok güzel günler sizi bekliyor sevgili ikizler. Önümüzdeki 18 ay değerlerinizi oturtmak, değer yaratmak, ekonomik kazanç sağlamak adına çok büyük yol kat edeceksiniz ve bu konuda çok şanslı olacaksınız. Yeni para kazanma yöntemleri keşfedebilir, kişisel yeteneklerinizin farkına varıp onları ekonomik değere dönüştürebilirsiniz. Bu dönemde ortaklaşa hesaplar, eşinizin kazancı ve borçlar, faizler konusunda şanslı olmayabilirsiniz. Masrafların artmamasına dikkat etmeli, çıkan küçük krizlerde yarattığınız kazanca güvenmemeli, tüketimi kesmelisiniz.

YENGEÇ: Aile, yuva, ev ve duygular, çok kurcalamayı sevmediğiniz bu derin mevzular önümüzdeki 18 ay tamamı ile gündeminize oturacak sevgili yengeçler. Aileniz özellikle anneniz ile iletişiminiz ve duygularınızı nasıl ifade ettiğiniz ya da edemediğiniz konularını irdeleyecek ve çözülmesi konusunda şanslı olacaksınız. Bekar bayanların hayatlarına ideal eşlerinin girmesi adına kadersel bir süreç olacak ve bu dönemin sonunda yuva kurmuş olma ihtimalleri çok yüksek olacak. Yengeç erkekleri babaları ve patronları gibi otorite figürleriyle olan ilişkilerinde kadersel olaylar neticesinde ruhsal gelişim yaşayacaklar. Kariyer ve işi ikinci plana atıp önceliği ve seçimleri aileden, hissettiklerinizden yana yapmak size şans getirebilir. Evlilik kurumunu ve eşinizi sorguladığınız bir dönem yaşayabilirsiniz.

ASLAN:  Görünürlüğü ve merkezde olmayı çok seven aslanlar, bu dönemde biraz arka planda kalmanızın ve dinlenmenizin zamanı geldi. Çalışma hayatınızın ve günlük rutininizin temposunu biraz düşürüp, hasta olmadan ve yorgunluktan bitap düşmeden kendinize vakit ayırmayı öğrenmelisiniz. Ay düğümleri şifadan yana şans vaat ediyor. Bunun için içinize dönmenizi, olayları akışına bırakmayı öğrenmenizi, hayatın size verdiklerini olduğu gibi kabul etmenizi ve egonuzu bir kenara bırakmanızı istiyor. Altınızda çalışan elemanlarınız ve evcil hayvanlarınızın sağlığı konusunda zor bir dönem atlatabilir, bu dönemde günlük rutininizin bozulmasını engelleyemeyebilirsiniz. Bilinçaltındaki korkularınızı ve yanlış düşünce kalıplarınızı dönüştürmek adına çok şanslı olacağınız, bu konuda her türlü insan ve fırsatın karşınıza çıkacağı bir dönem olacak sizin için.

BAŞAK:  Arkadaş çevreleriniz, içinde bulunduğunuz gruplar, sosyal çevreleriniz konusunda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Projelerinizin kabul ve takdir gördüğü, hayal ve umutlarınızın yükseldiği, işinizden kazandıklarınızın artacağı bir geçiş yaşayacaksınız. Çocuklarınızla ilgili çözmediğiniz konuları çözmek adına kaçamadığınız bir dönem olacak. Aşırı cesaret ile atıldığınız ve risk aldığınız girişimlerden yana bu dönemde o kadar da şanslı olmayabilirsiniz. Risk almaktan ve arkası mantıklı sebeplere dayanmayan boş cesaretten bu dönemde uzak durmalısınız. Flörtler konusunda başlatan olmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz, belki bu dönemde siz değil karşı tarafın ilişki başlatmasına izin vermelisiniz. Bireysel işler ve aktivitelerden çok, toplu ve grup halinde yapılan her şey konusunda şans sizden yana.

TERAZİ: Kariyerden yana çok şanslı bir 18 ay sizi bekliyor. Bulunamayan işlerin bulunduğu, alınamayan terfilerin alındığı, görünemeyen yönlerin gösterilebilir olduğu bir dönem sizi bekliyor. Toplumdaki bilinirliğiniz ve ününüz artacak fakat dışarıda çok aktif bir hayata kapılıp evdeki ve ailede ki sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Bu dönem sizin için ev, aile, hane, yuva konularının da sınavlarının yaşandığı ve bir dönemin kapanacağı bir dönemde olacak aynı zamanda. Ailenizdeki kişiler arası alan sınır bilmeme problemleri, evinizi inşa etme, ev değiştirme, duygularınızı reddetme ve bastırma gibi konular gündeminize düşecek ve siz onlarla yüzleşip arkanızda bırakana kadar da üzerinizden gitmeyecek. Asıl hedefiniz aile ve iş hayatı dengesini oturtmak üzerine olmalı.

AKREP: Bu dönemde üniversiteye başlayacak ya da yarım bıraktığı bir eğitime devam etmek isteyen akrepler çok şanslı olacaklar. Eğitim almak, yabancı ülkeye gitmek, uzak ülkelere seyahat etmek, yeni kültürler öğrenmek, yabancı dil öğrenmek, inanç ve felsefe geliştirmek konuları sizin için bu dönemde çok kolay olacak, hayat bu konularda gelişme kaydetmeniz için size fırsatlar sunacak. Önümüzdeki 18 ay bu konudaki fırsatları değerlendirirken bazı konularda da sınavlardan geçeceksiniz. Kardeşleriniz, komşu ve kuzenleriniz gibi yakın akrabalarla ilişkileriniz, ifade etme ve iletişimdeki soğuk ve mesafeli tavrınız dikkat etmeniz gereken alanlar. Yakın akrabalarla bitmeyen iletişim problemlerini geride

BLOG YAZILARI