Ay Tutulması ve Burçlara Etkisi

Ay Tutulması ve Burçlara Etkisi
16.07.2019

Merhaba sevgili Antalya Migros okurları,

Bu ay hepimiz için gerçekten kadersel geçişlerin yaşanacağı senenin en önemli ayı olacak. Son 6 aydır yaşadıklarınızın zirvesine tırmandığı artık pozitif/negatif ya da olumlu/olumsuz ama bir şekilde neticelere/sonuçlara varacağınız bir dönem yaşayacaksınız. 2019 yılının ilk tutulmalarını Ocak ayında yaşamıştık, ocak ayında hayatımızda gerçekleşen olaylar ya da gündemleriniz ne ise bu ay yaşanan tutulmalar bu konuları tekrar önünüze getirebilir ve neticelendirebilir. Ocak ayındaki gündemlerinizi ve başlangıcını yaptığınız konularınızı da aklınızda bulundurarak, bu tutulma sezonunu değerlendirebilir ve yaşanacaklar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yükselen burcunuza göre okumayı da unutmayın.

Sevgiler

KOÇ: İşiniz ve kariyeriniz ile ilgili beklediğiniz sonuçları aldığınız zaman dilimi geldi. Kariyerinizde ki belirsizlikler bir şekilde netleşecek, bu işinizi bırakmanız anlamına geliyorsa bile telaşlanmayın, kendi yolunuzu çizmek adına önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni sorumluluklar almak, vadesi dolmuş sorumluluklardan kurtulmak, yeni bir pozisyona geçmek ya da yeni bir kariyer duruşu sergilemek adına son altı aydır attığınız adımların meyvesini toplayacaksınız. Ev, hane ve yuva ile ilgili gelişmeler ve değişiklikler olabilir. Ev/mülk/arsa/toprak gibi konularda alım/satım işlemleri tadilat ya da neticelenme olabilir. Evlilik/boşanma konusunda gelişmeler ve adınız/ünvanınız konusunda değişiklikler yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Önemli evraklarınız, yazışmalarınız ve sözleşmeleriniz için netleşme/sonlanma ya da imza atma vakti gelmiş olabilir. Merkürün de retro olduğu bu günlerde lütfen yazılı şeyleri yollarken ya da imzalarken dikkat edin ve iki kere okuyun. Kardeşlerinizin ve yakın akrabalarınızın, eşinizin akrabalarının ocak ayında yaşadıkları kendileri ile ya da onlarla aranızda gelişen önemli olaylar/meseleler bu ay tekrar gündeme gelebilir. Eğitim hayatınız, yabancılarla olan ilişkileriniz, hocalarınız, eğitim/öğretim konuları tekrar hayatınıza girebilir. Seyahatlerin bol olduğu bu dönemde, aile ziyaretleri, eğitim konuları ile ilgili meseleler için şehir dışına ya da yurt dışına çıkabilirsiniz. Ticaret ile uğraşan boğa burçları bu ay ticari girişimlerde bulunabilir, ticaret hacminde değişim gözlemleyebilir.

İKİZLER:  Büyük dönüşümleri yaşayacağınız zaman dilimine geldiniz sevgili ikizler. Ocak ayında başlangıcını attığınız adımların meyvelerini toplayacaksınız. Ekonomik anlamda değişim tetikleyen gelişmeler yaşayabilir, daha önce size kaynak yaratacak adımlar atmışsanız bunların sonuçlarını alabilirsiniz. Eşinizin ya da ortaklarınızın gelirleri artabilir, size beklemediğiniz yerlerden ekonomik dönüşler olabilir. Bu dönem muhafaza etmekle ilgili bir ay olduğu içinde çıkabilecek ani masraflara karşı dikkatli olmalısınız. Faiz, nafaka, miras ve ortaklaşa hesaplar ile ilgili beklediğiniz haberler ya da netleşmesini beklediğiniz kararlar/sonuçlar varsa bu dönemde bu neticeleri alabilirsiniz. Ev, taşınmazlar ve mülk alma/satma için uygun bir dönemdesiniz.

YENGEÇ: İlişki, ortaklık ve evlilik bu tutulmanın sizde çözeceği en önemli konular olacaktır. Yalnız yengeç burçları için kadersel tanışmalar yaşanabilir, daha önce tanıştığınız bir kimse ile ilişkiye başlayabilir ya da tamamen yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Bu dönem ilişkiniz/evliliğiniz/ortaklıklarınız yakın markajınızda olacaktır, bu konularda önemli kararlar verebilir ve bir sonraki aşamaya geçmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde görmek istemediğiniz gerçekler karşınıza çıkabilir, bu konularda gerçeklerle yüzleşmek ve kararlar vermek gerekebilir. Davalarınız ve hukuki süreçlerinizle ilgili beklediğiniz sonuçların gelmesi olası bir dönem yaşanırken aynı zamanda başlatmak istediğiniz hukuki süreçleri başlatma cesaretinin de geleceği bir dönem olacak sizin için.

ASLAN: Çalışma koşullarınız, iş hayatınız, çalışma arkadaşlarınız, rutin/düzenleriniz ve sağlığınız ile ilgili bir alanda tutulma yaşayacaksınız. İş hayatınızda yeni başlangıçlar ve çalışma koşullarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ya da size çalışan insanlar ile ilgili değişimler/dönüşümler gözlemleyebilir, yeni insanlarla yeni şartlarda iş yapmaya başlayabilirsiniz. Bu dönem sağlığınızla ilgili kalıcı adımlar atmak ve sağlıklı rutinleri hayatınıza katmak için ideal zamanlar olacak zira sağlığınızın kıymetini bilmediğiniz durumlar varsa yine bu dönemde bunlarla yüzleşebilir, şifa arayışlarına girebilirsiniz.

BAŞAK: Girişim ve cesaret konusunda tutulma sizi etkilerken, kendinizi uzun süredir gösteremediğiniz alanlarda görünür kılacaksınız. Tutulma kendi benliğinizi özgürce ve olduğu gibi ortaya koyabilmeniz ve gösterebilmeniz konusunda sizi desteklerken, başlatmayı düşündüğünüz müteşebbisler/girişimler için beklediğiniz fırsatları ve kişileri karşınıza çıkartabilir. Yalnız başak burçları için yeni insanlarla tanışma fırsatları mümkün fakat bazı başakların ilişkilerindeki pürüzlerle karşılaşıp ayrılığı da deneyimleyebilmeleri de mümkün. Çocuklarınızın hayatları ile ilgili önemli kararların verildiği, çocuk isteyen ve bekleyen başaklar için sürpriz gelişmelerin olabileceği bir dönem olacak.

TERAZİ: Ev ve yaşam alanınız ile ilgili bir alanda yaşayacağınız tutulmanın etkileri iş ve kariyer konularını da kapsayacak. Hayatta durmak istediğiniz yer ya da gelecek hedefleriniz ile ilgili geri bildirimler alacaksınız. Bu dönemde işiniz/kariyeriniz, ilişkinizin gidişatı ya da ebeveynlerinizle ilgili beklediğiniz haberler gelebilir/gelişmeler yaşanabilir ve siz artık nerede nasıl yaşayacağınız konusunda bir karar verebilirsiniz. Ev/arsa/taşınmazlar almak ya da satmak için fırsatlar yakalıyor ya da yaşam alanınızı değiştiriyor/tadilat yapıyor olabilirsiniz. Aileniz ile ilgili gelişmeler ve aile bireylerinizle olan ilişkilerinizde değişiklikler olabilir. Ailenizle/evinizle ilgili sorumlulukların arttığı bir dönem olabilir.

AKREP: Yakın çevreniz ile iletişiminiz artarken, kısa seyahatleriniz artabilir ya da size seyahat eden misafirleriniz olabilir. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve akrabalarınızla münasabetlerinizde ocak ayında yaşanmış gelişmeler var ise bu konular bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Eşinizin akrabaları ile ilişkilerinizde bazı pürüzler varsa bu konuda yeni gündemler oluşabilir. Eğitim hayatını şekillendirmeye çalışan akrepler bu dönemde bu konuda adımlar atıp bazı belirsizliklerden özgürleşebilirler. Yurtdışı seyahatlerine çıkabilir ya da yabancı arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Ticaret ile uğraşan akrepler bu ay, ocak ayında attıkları ticari adımların meyvesini toplayacaklar.

YAY: Tutulma sizi ekonomik anlamda dönüşümler yaratacak şekilde etkileyecek. Alacak/verecek konuları, ödemeler ve gelirler anlamında ocak ayında başlanan ya da şekillenen konuların neticeleriyle karşılaşabilirsiniz. Ortaklaşa hesaplarınızla ilgili vadesi bitmiş meselelerinizi sonlandırıp yeni sayfalar açabilirsiniz. Nafaka, miras, faiz gibi konularda sonuçlanması gereken hukuksal konular netleşebilir. Maddi/manevi çalkantılardan geçtiğiniz bu uzun sürecin sonuna gelmiş olabilir, bundan sonra önünüzü daha net göreceğiniz bir zaman dilimine geçmiş olabilirsiniz.

OĞLAK: Tutulma sizi çok değiştirecek sevgili oğlaklar, uzun süredir yıpranıyor, büyük sorumluluklarla tekrar hatırlatıp son 6 aylık süreçte kenara atmamış sorumluluk almış iseniz size güzel neticeler şeklinde geri dönecekler. Son 9 yıldır süre-giden bir döngü hayatınızda biterken, kabuk değiştirir gibi kendinizi çok değişmiş bulacaksınız. Lütfen bazı sonlanmaları çok dramatik karşılamayın, bu geçiş oğlak burçlarını aydınlığa çıkarmak üzere tasarlanmış uzun vadede sizi geleceğe taşıyan bir süreç olacak.

KOVA: Tutulma arkanızda bırakıp görmek istemediğiniz konularla ilgili gündemler taşıyabilir hayatınıza. Ocak ayından bu yana iş hayatınız ve sağlığınız ile ilgili attığınız adımlar ya da es geçtiklerinizin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. Günlük rutininizde dalgalanmalar, çalışma koşullarınızda ya da yanınızda çalışanlarda değişiklikler olabilir. Yeni işler alabilir ya da aynı işi yeni kişilerle yapmaya başlayabilirsiniz. Sağlık ve sıhhat konusunda, ocak ayında yaşanan gelişmeler neticesinde hangi adımları attığınız ve hayatınıza hangi rutini/düzeni soktuğunuza göre mükafatlar alacaksınız. Kronik hastalıkları tetiklemiş kova burçları aradıkları şifayı ya da doktoru bulma konusunda bu dönemde kadersel gelişmeler yaşayacaklar.

BALIK: Tutulma aşk hayatınızda hızlı başlangıç/sonlanmalar tetikleyebilir. Yalnız balık burçları için yeni kimselerle tanışma fırsatları çıkacak, ilişki içerisinde ki balıklar içinse ilişkinin yeni bir boyut kazanması söz konusu olabilir. Arkadaş çevreleriniz ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplar ile ilgili gelişmeler olabilir, bu dönemde dostlarınız ile ilgili kadersel kararlar verebilir bazılarını hayatınızdan çıkarmaya karar verebilirsiniz. İçine yeni girdiğiniz bir grup olabilir, belki iş için yeni bir çevre ile bir projeye başlayacak olabilirsiniz. Bekleyen projeleriniz için kabuller alabilir, beklediğiniz başlangıçları yapabilirsiniz. Çocuklarınız için önemli bir dönem olacak, onlar için kararlar almaya çalışıyor ya da onları ilgilendiren konuları netleştiriyor olabilirsiniz.

 

 

BLOG YAZILARI