Babalar Günü’nde Babanıza Neler Alabilirsiniz?

Babalar Günü’nde Babanıza Neler Alabilirsiniz?
13.06.2018

Süper kahramanların ve en güçlü babalarımızın Babalar Günü'nü kutlamak adına “henüz ne hediye alacağım” diye düşünüyorsanız bir blog yazımıza göz atın deriz. ;)

GİYİM

Her zaman işe yarayan ve kolaylıkla alınabilecek hediyelerin başında kıyafet geliyor. Hem rahat, hem şık daha çok klasik ve minimal parçalar oldukça ideal olacaktır. Bordo, lacivert, yeşil, mavi ve gri gibi renkler güzel tercih olabilir.

AYAKKABI&ÇANTA

Haliyle babalarımıza alınabilecek aksesuar ürünlerinde çok da fazla alternatif yok. Fakat güzel bir ayakkabı ya da çantaya hiçbir baba hayır diyemez! Yanı sıra yeni bir saat, güneş gözlüğü, cüzdan ya da kravat da babalarımızı mutlu etmeye yetecektir.

BAKIM

Elbette bütün babalar yakışıklıdır. Neden şık bir traş seti, losyonu, kremi ya da parfümü olmasın. Bu seçenekler de müthiş bir tercih olabilir.

TEKNOLOJİ Hangi baba günümüzde teknolojiye düşkün değil ki? Fotoğraf makinasından yeni bir telefona, kulaklıktan oyun konsoluna kadar pek çok alternatif bulmak mümkün.

HOBİ-EV Evde vakit geçirmeyi seven babalar için en güzel hediye şık bir kupa, kitap, puzzle ya da film koleksiyonu olabilir. Dilerseniz babanıza ve kendinize birer kahve yapıp bu eğlenceli hobiler ile beraber kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

Babalar Günü'ne sayılı günler kala tüm ziyaretçilerimizi Antalya Migros AVM'ye bekleriz. <3

BLOG YAZILARI