Babalar Günü'nde Hangi Burca Ne Hediye Almalı?

Babalar Günü'nde Hangi Burca Ne Hediye Almalı?
28.05.2018

Sevdiklerimize hediye seçerken neden zorlanırız? Sadece bir ihtiyacını gidermek değil, aynı zamanda verdiğimiz hediye de hep bizi hatırlamasını isteriz. Hediye vermek bir sanattır. Astrolojide alma-verme dengesini anlatan Venüs gezegeni aynı zamanda sanatın, güzelliğin ve sevginin de sembolüdür. Hediye verirken kendi sevdiğimiz, beğendiğimiz değil, verdiğimiz kişinin sevdiği hoşlandığı şeyi seçmeye ve bulmaya çalışırız ki o mutlu olsun ve keyifle kullansın, kullanırken de bizi hatırlasın.

Baba gibi çok yakından tanıdığımız bir varlığa hediye seçmek ne kadar zor değil mi? Çok yakından tanıdığınız da kafa biraz daha karışıyor, seçim biraz daha zorlaşıyor olabilir? Babanızın doğum gününü biliyorsanız, babanız ne burcuysa ona göre seçim yelpazesini biraz daraltmaya ne dersiniz?

KOÇ:  Babanız koç burcu ise, spor eşyalarından mutlaka çok hoşlanacaktır, yeni bir futbol topu ya da tuttuğu takımın formasının alınmasından mutlu olur. Rekabetten ve müsabakalar da aktif rol almaktan hoşlanan babanız için aktivite dolu bir gün planlayabilirsiniz, paintball oynamaya gidebilir,  gokart arabalarına sınırsız binme bileti hediye edebilirsiniz. Genel olarak aceleci ve sabırsızlardır, hayatlarına hız ve aksiyon katacak her türlü hediyeye bayılırlar, nabız ölçer, kronometre, keskin bıçak takımı, dart takımı, spor kıyafetleri, spor şapkaları, spor salonu üyeliği, tuttuğu takımın maç bileti gibi hediyeler alabilirsiniz.

BOĞA: Babanız boğa burcu ise sevgi dolu, sakin ve huzurlu bir insandır. Boğalar çok zevklidirler ve ne olduğu fark etmeksizin zevkli olduğu sürece her hediyeden hoşlanırlar. Kendi paranızı kazanmıyorsanız sakın babanızın parasıyla babanıza pahalı bir hediye almayın, çünkü bu tatlı boğacıkların parayı sevme fakat harcamaktan hiç hoşlanmama  gibi huyları oluyor ve oturan boğadan kırmızı görmüş boğaya dönmeleri çok zaman almıyor, matador değilseniz hiç risk almayın J Güzel bir yemeğe bayılırlar, lezzetinden emin olduğunuz bir restorana götürebilir yada ona evde özel bir yemek pişirebilirsiniz. Kaliteli bir gömlek, hoş bir parfüm, erkeğe uygun bir kolye yada bileklik alabilir, zevkine ve rahatına düşkün babanız için bir spa  günü düzenleyebilirsiniz.

İKİZLER: Babanız ikizler burcu ise, zeki ve konuşkan babanızdan genetik miras olarak mislice zeka aldığınız için siz zaten biliyorsunuz babanız ne istiyor J Yeni model bir cep telefonu, hattına konuşabileceği ekstra süre paketleri,  sevdiği dergilerin yıllık üyeliği, ilgilendiği konularla ilgili kitaplar, kırtasiye ürünleri, hoş bir dolmakalem gibi hediyeler alabilirsiniz. Entelektüel ve eğlenceli etkinliklere bayılırlar, sevdiği komedyenin gösterisine bilet alabilir, beraber tiyatroya gidebilirsiniz.

YENGEÇ: Babanız yengeç burcu ise, babanıza en güzel hediye tabi ki ailesiyle geçireceği harika bir gün fakat siz yinede gününü biraz daha güzelleştirebilirsiniz. Ailesine ve vatanına düşkün olan yengeçler tarihi konulara da bayılırlar, babanıza tarihi kitaplar, ülke tarihi içerikli belgesel filmler, içinde bütün ailenizin resminin olduğu resim çerçeveleri hediye edebilirsiniz.  Sarılmayı ve samimiyeti seven babanıza bel yastığı, ev terliği gibi evde huzurlu keyifli vakit geçirirken kullanacağı eşyalar alabilir, yemek yemeği seven damağına düşkün babanıza yemekler pişirebilir ya da beraber gidebileceğiniz bir yemek kursu organize edebilirsiniz.

ASLAN:Babanız aslan burcu ise, babalar gününü iki gün önceden kutlamaya başlayın, ve sakın ucuz bir şey almamanız gerektiğini unutmayın, bir aslan kafasında her şeyin en iyisine ve güzeline layık olduğuna inanır ve dünyanın en iyi babası olduğunu duymaya ihtiyacı vardır. Kaliteli olmak şartıyla giyim eşyası, bakımlı babalar için  saç bakım ürünleri, göğüs kısmı oturan tişört yada gömlekler alabilir, babanızı aktif eğlenebileceği, dans edebileceği bar  yada  gece klübü gibi mekanlara götürebilirsiniz.Hobileri varsa onlarla ilgili hediyeler seçebilir, oyuncu ve keyifli aslan burcu babanıza oyun konsolu alabilir, en iyi tribünden olmak şartıyla maç bileti de alabilirsiniz.

BAŞAK: Babanız başak burcu ise, zaten bir şey istemez, çok mutevazidir ama siz yine de ona bir hediye alın. Evin herhangi bir eksiğini alıp, paketleyip babanıza verebilirsiniz, hediyenin içeriğine değil ama hediye paketinin simetrik paketlenmemiş oluşuna takılabilir. Evcil hayvanları çok seven babanıza bir hayvan, ya da zaten evde bulunan minik dostunuza yönelik bir hediye seçebilirsiniz.  Başaklar detayları ve küçük ayrıntıları çok severler o yüzden ekipmana bayılırlar, babanız hangi konularla ilgileniyorsa mutlaka o konunun detay ekipmanlarını bulun ve alın. Sağlıklarına çok dikkat ederler, besin takviyeleri, az bulunan şifalı ot ve yiyecekler alabilir, bir sağlık biriminden check-up paketi temin edebilirisiniz.

TERAZİ:  Babanız terazi burcu ise, ince bir insan, bakımlı ve hoş görünmeyi seven birisidir. Babanıza erkekler için üretilmiş her türlü kozmetik veya takı eşyası alabilirsiniz. Giyimine düşkündür ve modayı kendi çapında takip eder, kendine uyanı ve yakışanı bilir, kıyafetleri kıymetlidir ve zaten hali hazırda eksiksiz bir gardırobu vardır. İsterseniz ona giyim-kuşam almaya kalkıp adamı hediyesini değiştirmek zorunda bırakmayın, rafine zevkine yetişemeyebilirsiniz.  Sevdiği mağazadan bir hediye çeki daha isabetli olur. Babanıza eşya almak isterseniz, güzel bir çanta, duvar aynası, masasına koyacağı dekoratif bir biblo, çerçeve, tablo (denge, adalet ve ahengi anlatan bir tema içeren) seçebilirsiniz.

AKREP: Babanız akrep burcu ise ona sürpriz yapmaktan vazgeçin çünkü daha kafanızda ne alacağınıza karar verdiğiniz anda babanız bunu bilecek ya da bulacaktır, sonuçta akreplerden bir şey saklanmaz. Babanıza çekici bir parfüm alabilirsiniz, akrepler genelde karizmatiktir ve kimselerin taşıyamadığı kokular onlara yakışır. Gizemli konulara ilgi duyarlar, iyi bir ajan hikayesi ya da gizemli ve derinliği olan romanlar alabilirsiniz. Deri eşyaları severler, bir cüzdan ya da deri bir masaüstü objesi satın alabilirsiniz. Aktivite olarak babanızı akşam bir yerlere götürmek isterseniz nereye gideceğinizi ona bırakabilirsiniz, hem kontrolü severler hem de bilmedikleri bir yerde bile en iyi mekanları sezgisel olarak bulurlar.

YAY: Babanız yay burcu ise, neşe dolu bir insandır. Vereceğiniz her hediye onu çok memnun edecek olsa da asıl gönlünden geçen beraberce dışarıda geçirilen bol aktiviteli, dolu dolu bir gündür. Babanızla şehirden gününde, bundan çok hoşlanacaktır.  Hediye olarak kamp malzemeleri, dağcılık ekipmanları, sevdiği ülkelerin gezi rehberleri, uçak bileti, dünya haritası, masasına koyabileceği dünya küresi, pasaportu için deri cüzdan ya da bavul alabilirsiniz. İnançlı bir babanız varsa, inançları ve felsefesiyle ilgili kitaplar almanızdan da çok hoşlanır.

OĞLAK:  Babanız oğlak burcu ise, ciddi ve sorumluluk sahibi bir insandır. Aşırı çalışmaktan eve ve size fazla vakit ayıramıyor olsa da babalar günün de  rahat bir nefes almayı  hak ediyor, babanıza ne iş yapıyorsa onun ile alakalı her türlü hediyeyi alabilirsiniz. Lütfen kalite konusunda çekingen olmayın, oğlaklar kaliteli ve prestijli şeyleri çok severler. Yaşına uygun bir kol saati, evrak çantası, ajanda, kol düğmeleri, kravat, üstüne adının yazdırıldığı objeler babanızın çok hoşuna gidecektir.

KOVA: Babanız kova burcu ise, kesinlikle sıra dışı bir insandır. Sakın gidip babanıza sıradan bir hediye almayın, onun gibi orijinal birine, orijinal bir hediye vermek gerekir. Kovalar arkadaşlarına çok düşkünlerdir, babanıza arkadaşlarıyla beraber katılabileceği etkinlik davetiyeleri verebilir, grupça yapılacak aktivitelere katılabilirsiniz. Teknolojinin ve yeniliklerin hayranı kova burcu babanıza, yeni model bir cep telefonu, elektronik traş aleti, fotoğraf makinesi, uydu anteni, uçak bileti, teleskop, bilgisayar, aydınlatma lambaları, beyaz objeler ya da beyaz biblolar alabilirsiniz.

BALIK: Babanız balık burcu ise,  göstermese de çok duygusal birisidir. Babanız için en güzel babalar günü hediyesi, onu ne kadar sevdiğinizi göstermenizdir. Fedakar ve hayalperest olan balık burçları sanat ve sanat dallarını çok severler. Sinema, tiyatro, konser biletleri alabilir, sanat galerilerine beraber gidebileceğiniz bir etkinlik düzenleyebilirsiniz. Babanızın evcil hayvanı varsa ona yönelik bir hediye seçebilir eğer yoksa ona akvaryum ve balık hediye edebilirsiniz.  İçine beğendiği sanatçıların eserlerinden resimler konmuş çerçeveler, soyut objeler ve biblolar, romantik eserler, bütünlük ve dünya birliği konu ve içerikli kitaplardan çok hoşlanacaklardır.

Astrolog

Serap Baytok

BLOG YAZILARI