Bu Bahar Dolabınızda Mutlaka Olması Gereken Trendler!

Bu Bahar Dolabınızda Mutlaka Olması Gereken Trendler!
07.03.2018

İlkbahar/Yaz 2018 modasından yola çıkarak bu bahar trend olan ve alışveriş listenizde bulunması gereken parçaları sizler için derledik. Bu özel parçalar, dolabınızda asla eskimeyecek olmalarıyla da stilinize yıllar boyunca yardımca olabilir.

1. Pantolon Takımları

İlkbahar sezonunda eğer kendinize sadece tek bir şey alma sözü verdiyseniz bu parça mutlaka iyi bir pantolon-ceket takımı olmalı. Bu sezon kendinden çok bahsettirecek gibi duruyor. Özellikle renkli takımlar harika. :) 

2. Trençkotlar

Ara mevsimlerin en sevilen ve kullanışlı dış giyim parçası trençkotlar bu bahar hiç olmadığı kadar, farklı form ve stilleriyle yeniden çok trend olacak.

3. Kalem Etekler

Bu sezon daha feminen parçalar hayatımıza giriyor. Kalem etekler biraz daha uzayarak dolabımızdaki midi eteklerin yerini alacak gibi duruyor.

4. Düşük Omuzlu Bluzlar

Omzu açık, düşük omuzlu elbise, gömlek ve bluzlar birkaç yıldır çok görüyoruz ve popülerliğini koruyor. Bu yıl ek olarak triko ve süet olarak da dolaplarda yer alacak.

Eğer yeni sezonun trend parçalarına dolabında yer vermek istiyorsa Antalya Migros AVM’yi ziyaret etmeyi unutma. ;) İlkbahar/Yaz vitrinleri senin için süslenmeye başladı bile. :)

BLOG YAZILARI