Güneş Tutulmasının Burçlar Üzerindeki Etkisi

Güneş Tutulmasının Burçlar Üzerindeki Etkisi
03.07.2018

Merhaba sevgili Antalya Migros okurları,

Temmuz ayında güzel ve sıcak yaz günleri dışında bir de bizi bir güneş tutulması bekliyor. Güneş tutulmaları, astrolojik olarak yeniayların, ay düğümleri dediğimiz kadersel göstergeler ile yakın derecelerde gerçekleşmesidir. Güneş tutulmaları güçlü çalışan başlangıç ve bitişleri temsil eder, doğum haritalarımızdaki gezegenlerle ve evlerle irtibatlarına göre bize farklı alanlarda büyük başlangıç ve sonlanmalar sunabilir. Kendi hayatınıza göre bu etkiler hangi konularda ve alanlarda yaşanacak, aşağıda burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ BURCU: Güneş tutulması ev, aile, kariyer ve iş hayatınızda yeni bir perde açacak. Bu konuda yaşanan gelişmeler bir dönemi bitirirken, ay sonunda oluşacak ay tutulmasında gözlemleyeceksiniz ki, kariyerden kazandıklarınız ya da ailenizin sahip oldukları konusunda daha gerçekçi olmak zorundasınız. Flörtlerle ve sevgilinizle ilgili bir konuda bir topluluğun parçası olduğunuzu düşünürken kendinizi bunun dışında bulabilirsiniz. İç dünyanızı kurcalayıp, kendinizi ve hislerinizi sorgulayacağınız bunun sonuncunda muhtemelen iş ve kariyer değişikliğine gideceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

BOĞA BURCU: Güneş tutulması, iletişim ve yakın çevre ile ilgili hayat alanınız da gerçekleşecek. Kardeşler, kuzenler, komşular ile iletişimde ve ilişkilerde ani ve köklü değişim ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi ifade etmekte ve iletişim kurma şeklinizde daha ince, daha duyarlı, duygularınızın sesini dinlemekte daha başarılı olacaksınız. Yazarak ve başvuruda bulunarak araladığınız bir pencereden yurtdışına açılabilirsiniz. Yurtdışı, yabancılar ve inançlar üzerinden dönüşümler yaşarken, kısa seyahat diye gittiğiniz yerden uzun zaman dönmeyebilir orada yeni kariyer fırsatları yakalayabilirsiniz. Mahalle baskısı ile hareket etmemek, konulara daha geniş açıdan bakabilmeyi hedeflemek gerekir.

İKİZLER BURCU: Güneş tutulması, kaynaklarınız ve sahip olduklarınızla ilgili bir hanede gelişiyor. Bu konularda mutlaka yeni bir başlangıç yaşayacaksınız. Değerleriniz ve değer yargılarınız üzerinden dönüşecek ve durum, tutum geliştireceksiniz. Kazanç kapıları geliştirebilir, hali hazırda olan para kazanma yöntemlerinizi ya da alanlarınızı değiştirebilirsiniz. Kadınlar, üreme organları ve yumurtalık gibi organlarla ilgili başarılı operasyonlar geçirebilir, bir borç ya da krediyi daha makul şartlara dönüştürebilir, yurtdışı yada yabancılardan gelen bir mal yada kazanç sayesinde ekonomik rahatlama sağlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU: Güneş tutulması, fiziksel beden ve başlangıçlar haneniz üzerinden yaşanacak. Daha önce düşünüp yapmadığınız her türlü operasyon ve değişimler söz konusu olabilir. Eşiniz ve partneriniz konusunda iç baskı yaşadığınız konular tekrar gündeme gelebilir ve bastırılmış ve konuşulmamış konular üzerinden değişmek zorunda kalacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik başlangıçlar yaşanırken, ay sonundaki dolunay ile birlikte eşinizin kaynakları ile ilgili bazı konuların netleştiğini ve göz önüne geldiğini deneyimleyebilirsiniz.

ASLAN BURCU: Güneş tutulması, günlük rutin, çalışma hayatınız, evcil hayvanlarınız ve sağlığınız ile ilgili hanenizde gerçekleşmekte sevgili aslanlar. İş konusunda uzun süredir devam eden belirsizlikler, iyi ama kötü bir şekilde bu ay netleşecek ve önünüzü görebilir olacaksınız. Kendinize daha iyi baktığınız, sağlığınıza dikkat ettiğiniz ve küçük detayları atlamadığınız bir ay olmasına dikkat edin. Bir şekilde arkada dönen olayları ve sonuçlarını görüp öğreneceksiniz. Yalnız kalmak, dinlenmek, inzivaya çekilmek ve iç sesinizi dinlemek isteyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU: Güneş tutulması, arkadaşlar, gruplar, topluluklar, kariyerinizin kazandırdıkları ve projeler hanenizde gerçekleşecek. Kendinizi yeni sosyal çevrelerde bulabilir, uzun süredir beklediğiniz zammı alabilirsiniz. Merkezde ve gözde olduğunuz ortamlardan uzaklaştığınız ya da yenilerinin içine girdiğiniz zamanlar geçirebilirsiniz. Uzun süredir yapmak istediğiniz girişim ve proje için gereken cesaret bu ay gelecek ve başlattığınız bir girişim ay sonunda iş hayatınız ve çalışma koşullarınızda köklü değişimler yaratacak. Ekonomik gelişmeler ve yoğun ilişkilerle dolu bir ay geçireceksiniz.

TERAZİ BURCU: Güneş tutulması, iş, kariyer, aileniz ve ebeveynleriniz ile ilgili bir alanda gerçekleşiyor. Bu tutulma iş ve kariyerinizde hızlı ve yeni bir dönem başlatabilir. Kariyer ile ilgili aldığınız bir karar yeni girişimler yapmak için daha cesaretli olmanıza vesile olacak. Aileniz ve ebeveynleriniz önemli, kritik günlerden geçiyorlar, yanlarında olmaya çalışıyorsunuz, ay sonunda iyi ya da kötü bu belirsizlikler bir şekilde son bulacak. Bu yılın vaat ettiği ekonomik rahatlama ay sonuna doğru görünmeye başlayacak. Yalnız kalıp kafanızı dinlemek, içinize dönüp iç sesinizi dinlemek istediğiniz ve bununda bu ay kolay olacağı bir ay.

AKREP BURCU: Güneş tutulması, yabancılar, eğitimler, inançlarınız ve yurtdışı ile ilgili konuları barındıran bir yaşam alanınızda gerçekleşecek. Uzun süredir planlanan ama gidilemeyen bir yurtdışı seyahati bu ay birdenbire gerçekleşebilir. Bitiremediğiniz eğitimlerinizi bitirdiğiniz, başlayıp isteyip de fırsat bulamadığınız bir eğitime başlayıverdiğiniz bir ay olabilir temmuz ayı. Yakın akrabalar ve kardeşlerin gündeminizi oluşturduğu, onlardan dolayı kısa seyahatler gerçekleştirmek durumunda kaldığınız bir ay olabilir. Konuşmak, ifade etmek, yazmak bu ay çok önemli olacak ve bu tutum ay sonunda hane içinde önemli değişikliklere sebep olacak.

YAY BURCU: Güneş tutulması, krizler, dönüşümler, krediler, faizler ve eşinizin kaynakları ile ilgili bir alanda gerçekleşmekte. Bu ay ekonomik anlamda büyük dönüşümler yaşayabilir, başlangıçta kriz olarak gördüğünüz olayları büyük fırsatlara çevirebilirsiniz. Ay sonunda kardeşler, komşular gibi yakın çevre kaynaklı bir konu sonlanırken bu vesile ile ifade edemediklerinizi etmenizde size yardımcı olabilir. Yakın çevre ile olan alacak-verecek konularında ifadesel anlamda açık olmalı, yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına antlaşmaları iki kez kontrol etmelisiniz.

OĞLAK BURCU: Güneş tutulması, eşiniz, ortaklarınız ve ortaklıklarınız alanında yaşanacak. Eşiniz ve partneriniz üzerinden önemli gelişmeler yaşayabilir, evlilik teklifi alabilir ya da evliliğiniz ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay sonunda ekonomik anlamda bir dönüşüm yaşayacaksınız. Bir borcu bitirebilir ya da ekonomik bir birlikteliği sonlandırabilirsiniz. Fiziksel anlamda yaşadığınız sıkıntılar varsa, özellikle kadınlık organlarıyla ilgili operasyon geçirecekler için önemli zamanlar. Krizleri fırsata çevirmeye uygun bir dönemdesiniz. Ay sonunda belirli yurt dışı fırsatları çıkabilir, geziye çıkabilir, bir eğitime başlayabilirsiniz.

KOVA BURCU: Güneş tutulması, günlük rutin, evcil hayvanlarınız, çalışma hayatınız ve yanınızda çalışanlar ile ilgili bir hanede gerçekleşiyor. İş ve çalışma düzeniniz ile ilgili değişikliklere hazırlıklı olmakta fayda var. Yanınızda çalışanlarınız ya da evcil hayvanlarınız bu dönemde daha gergin ve zor bir dönem geçirebilirler. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, uzun süredir çok yoğunsunuz ve hiç tatil yapmıyorsunuz, bedeninizin talep ettiği dinlenme fırsatını ona tanımalısınız. Bedeniniz bu ay daha hassas ve gergin olabilir, hızlı hareketlere, aceleci tavırlar göstermemeye dikkat etmelisiniz. Ev ve barınma konuları gündeminize girebilir.

BALIK BURCU: Güneş tutulması, sevgiliniz, çocuklarınız, girişimleriniz ve tatil ile ilgili bir evde gerçekleşiyor. Çocuk sahibi balıklar, çocuğunuz gündeminize her türlü oturmuş durumda, her zamankinden daha fazla ilgi bekleyecek sizden. Sevgiliniz ve yeni başlayan flörtleriniz size sürpriz gelişmeler yaşatmaya kararlılar. Yeni girişimlerde bulunmak ve risk almak için daha önce atamadığınız adımı atacak cesareti bu ay bulacaksınız. Tatil konusunda yapılan programlar planın dışına çıkabilir, daha kalabalık olmasını planlamış fakat daha yalnız bir tatil geçirebilirsiniz. Ay sonunda farkında olmadığınız arkada dönen olaylar hakkında farkındalık sahibi olacaksınız. Dinlenemeyen balıklar, lütfen artık dinlenmenin bir yolunu bulun.

Sevgiler

Serap Baytok

BLOG YAZILARI