Hafta sonu ne izlemeli?

Hafta sonu ne izlemeli?
05.01.2018

Bütün hafta boyunca iş, okul derken çok yoruldunuz ve hafta sonu için plan yapmayı düşünüyorsunuz ama karar veremediniz. Eğer bir plan yapamadıysanız, hafta sonu evde oturup harika bir film izlemeye ne dersiniz? Biraz eskilere gitmek isterseniz bizim birkaç film önerimiz var. :)

Piyanist

Üç Oscar kazanan Roman Polanski’nin filmi, 2. Dünya Savaşı sırasında yaşanmış bir dramı anlatır. Wladyslaw Szpiman’ın anılarını anlattığı bir kitaptan sinemaya başarılı bir şekilde uyarlanan film sizi tarih ve dramın ortasında birçok duyguya sürükleyecek.

Titanik

Aşk ve dramın bir arada işlendiği ve bir zamanların efsanesi Titanik… İki farklı toplumsal sınıftan gencin aşkını ve içinde bulundukları geminin batışını konu alan film her izleyişinizde farklı duygular yaşamanıza neden olacak nitelikte.

Leon

Mafya tarafından tüm ailesi öldürülmüş 12 yaşında küçük bir kız çocuğunun hayatının bir anda soğukkanlı bir kiralık katille kesişmesini konu alan film defalarda izlense de insanı hep etkiliyor. Bir de film bittikten sonra uzunca bir süre zihninizde ‘Shape of my heart’ şarkısı çalmaya devam ediyor…

Pi'nin Yaşamı

Batan yük gemisinden kurtulan Pi adında 16 yaşındaki Hintli çocuk, bir can kurtaran filikasında Pasifik okyanusunun ortasında bir sırtlan, bacağı kırık bir zebra, orangutan ve üç yüz kiloluk bir Bengal kaplanıyla kalır. Bir süre sonra Bengal kaplanıyla teknede baş başa kalan Pi’nin sıradışı yolculuğunu anlatan film sizi ekrana kilitleyecek.

BLOG YAZILARI