Haftanın Kombini

Haftanın Kombini
02.02.2017

Bu haftanın kombini gündüz asil bir şıklık verirken akşama da devam edebileceğiniz sade fakat tarz parçaların birleşiminden ortaya çıktı. Bu cool ve modern kombin için Antalya Migros AVM’de bulunan Boyner mağazasına gitmeniz yeterli.

İlk olarak sezonda öne çıkan geniş boğazlı ve çan kesim kollara sahip bir kazak ile başlayalım. Boyunu kısa seçmemizin nedeni kombinleyeceğimiz eteğin içinde kullanmayı seçmemizden kaynaklanıyor.

Bu taş rengi modern kazağın altına yine sezonda çok sık rastladığımız pileli lacivert bir eteği kombinledik. Kazağı içine koyacağımız ve yüksel bel kullanacağımız bu etek özellikle basen bölgesinden rahatsız olanlar için harika bir tercih.

Bu kombinin altına yine cool görünümü bozmadan akşam da devam edilebilmesi için süet klasik tarz topuklu bir çizme seçtik.

Kış giyimde en önemli parça olan mont seçimini ise çizmelerle uyumlu renkte ve aynı mevsimde giyilebilecek içi kürklü kuşaklı bir monttan yaptık.

Montun yakasından çıkacak taş rengi kazak kombini aydınlatırken eteğin altından çizmelerin yarım görünüşü sizi tarz ve cool yapacak.

Kazak, Only.

Etek, Batik.

Çizme, Nine West.

Kaban, Only.

Tüm bu markalar ve daha fazlası Antalya Migros AVM Boyner’de!

BLOG YAZILARI