İki Renkli Duvar Boyama Tarzı

İki Renkli Duvar Boyama Tarzı
16.10.2018

Son zamanlarda öne çıkan harika bir trend var. Aslında geçmişten beri dekorasyon alışkanlıklarımızdan biri olan odaları iki farklı renge boyamak.

Evin dekorasyonunda büyük bir stil yaratmak istiyorsanız duvarlarla başlamalısınız. Renklerle oynamaktan korkmayın. Bir alanı mı vurgulamak istiyorsunuz, renk geçişleri yapın. Bir odanın duvarlarındaki renk kombinasyonu farklı ve sıra dışı bir stil yaratmanızı sağlayacaktır.

Gri & Beyaz

Özellikle modern ve minimalist tarzı ön plana çıkartan süper ikili. En çok da karşılaştığımız kombinasyon bu renklerdir. Doğru kullanıldığında o oda size hayatınızda gördüğünüz en güzel oda gözükebilir.

Siyah & Gri

Daha cesur, daha karizmatiklerin renkleri: siyah ve gri. Sanatsal bir dokunuş fakat minimal. Asi fakat çarpıcı bir dekorasyon yaratabilirsiniz. Odanın çoğunu griye boyayarak vurgulamak istediğiniz bölgeyi siyah yapabilirsiniz. Bu şekilde havalı olmak oldukça mümkün.

Koyu Yeşil & Pembe

Şimdide daha farklı ve canlı renklere yer veriyoruz. Koyu bir yeşil ile pembenin birleşimi. Odanın havası değişmesi için duymak bile yeterli. Eğer artık gri, beyaz, siyah renkler size banel geliyorsa, farklı renkler kullanarak cool bir hava katabilirsiniz. Turuncu ve lacivert, mor ve sarı gibi.

BLOG YAZILARI