İpekyol ve Yasemin Özilhan Koleksiyonu

İpekyol ve Yasemin Özilhan Koleksiyonu
27.10.2017

Kışa geçiş sezonu; sonbahar, dış giyim almak için en uygun zaman. Güneşli günlere elveda demek zor olsa da modern palto ve montlar kış aylarını renklendirmeye yetiyor! Özellikle de stil ikonu Yasemin Özilhan İpekyol için bir koleksiyon çıkartıyorsa o mevsim daha şık bir hal alıyor.

Güzel bir mont sizi birkaç kış sezonu boyunca götürebilir. İster bir kot ve tişört ile ister elbiseler ile kombinleyebileceğiniz dış giyimler artık kıyafetinizin bir parçası. Gittiğiniz yerlerde çıkarıp kenara koyacağınız bir parça olmaktan fazla olan paltolar kış tarzınızı yansıtmanın temel yollarından biri. 

Sizin için Sonbahar ve Kış trendlerini göz önünde bulundurarak, İpekyol Yasemin Özilhan koleksiyonunun en trend dış giyim parçalarını sizin içi inceledik. 

Ekose desenler ve oversize kalıpların ön planda olduğu koleksiyonda zarafet detaylardaydı. İnce dokunuşlarla hareketlendirilmiş siyah elbiselerde çarpıcı noktalar ise volanlı kollar olmuş. Koleksiyonun biz de bıraktığı genel izlenim tek kelimeyle etkileyici olduğu. Koleksiyon giriş katında İpekyol mağazasında keşfedilmeyi bekliyor.

BLOG YAZILARI