Işıl Işıl Kalıcı Yaz Makyajı Nasıl Yapılır?

Işıl Işıl Kalıcı Yaz Makyajı Nasıl Yapılır?
18.06.2018

Bu yaz ışıltılı makyaj moda! Sizce de bu ışıltılı makyajlar çok iyi olmadı mı? Tam bir yaz havası!

Fakat ufak bir sorun var ki, yazın gelişi ve havaların ısınmasıyla makyajların dayanıklılığı da azalmaya başladı ama tabi ki buna da bir çözümümüz var. :) Hem sağlıklı ve doğal ışıltıyı korumak hem de kalıcılığı artırmak için enerjik bir yaz makyajı hazırladık. Bakalım sen de bizim kadar beğenecek misin?

Bu yazın trendi olan ışıltılı makyaj için ışıltılı bir harika bir bazla başlıyoruz. M.A.C PREP + PRİME FİX+ (SHİMMER) ile hem gözenek ve ince çizgi görünümünü gizliyor hem de cilde içten gelen bir aydınlık etki veriyor. Ardından uygulayacağınız M.A.C Minerilize Moisture SPF15 Foundation ile incecik yapısıyla yüzde yokmuş gibi duran bu fondöten, aynı zamanda çok doğal parlak bir bitiş de sağlıyor.

Yaz aylarında koyu tondaki ürünlerle kontür uygulaması yapmak yerine, son derece doğal Işıltılı ve parlak bir görünüm için göz altlarınıza, alnınıza, çenenize ve burun çizginize M.A.C PREP + PRİME HİGHLİGHTER uygulayabilirsiniz.

Artık göz alıcı noktaya geçebiliriz. :) Yazın enerjik ve sıcak tonunu gözlere yansıtmak için M.A.C EYE SHADOW / MİRAGE NOİR güneş/altın ışıltılı rengini uygulayabilirsiniz.

Yanaklarınızda daha doğal bir allık uygulaması istiyorsanız M.A.C POWDER BLUSH / ROBERT LEE MORRİS sizin için burada! :)

Gelelim son adıma: Dudaklarda parlak bir bitiş için M.A.C LİPGLASS / MİRAGE NOİR koleksiyonundan ten renginize uygun likit ruj ile parlak bitiş yapabilirsiniz.

Bu yaza uygun parlak, capcanlı ve enerjik makyaj ürünlerini Antalya Migros AVM’de yer alan M.A.C mağazasında bulabilirsiniz.

İyi alışverişler! :)

BLOG YAZILARI