Kaş Doldururken Yapılan Hatalar…

Kaş Doldururken Yapılan Hatalar…
06.04.2018

Makyaj sırasında yanlış bilgilerle yapılan kaş doldurma işlemi, yapay bir görünüm oluşmasına sebep olabilir. Kaş doldururken yapılan en genel 4 hataya gelin birlikte bakalım.

1. Yanlış ürün seçmek.

Günümüzde kalemden, jele ve fara kadar birçok kaş ürünü bulunmaktadır. Bu aşamada ihtiyacınıza göre istediğiniz ürünü belirlemek çok önemli. Eğer kaşınızı doldurmaya yeni başladıysanız ve sadece seyrek olan yerleri boyamak istiyorsanız kaş farı; daha tecrübeliyseniz ve az miktarda alanı doldurmak istiyorsanız kalem; daha koyu, dolgun ve belirgin bir görünüm için kaş pomadı kullanmanızı tavsiye ederiz.

2. Yanlış ton kullanmak.

Kaş ürünü seçerken kaşınızdan bir ton açık olmasına dikkat edin. Açık tonlar her zaman doğala daha yakındır ve hata yaptığınız an düzeltilmesini kolaylaştırır.

3. Aydınlatıcıyı yanlış kullanmak.

Kaş kemiğinize çok az miktarda aydınlatıcı uygulamayı tercih edin. Eğer concealer ile bu bölgeyi aydınlatmak istiyorsanız teninizden bir ton açık bir kapatıcı kullanın.

4. Kaşınızın şeklini değiştirmek.

Kaşınızı farklı bir şekil vererek doldurmak yerine, bizim tavsiyemiz her zaman doğal şeklinizi takip etmeniz ve ihtiyaç olan yerleri doldurmanız.

BLOG YAZILARI