Kış Ayını Mutlu Geçirmek İçin Önerilerimiz Var. ;)

Kış Ayını Mutlu Geçirmek İçin Önerilerimiz Var. ;)
17.01.2018

Havaların soğuması ile birlikte kendinizi daha içe kapanık ve mutsuz hissetmeye başlayabilirsiniz. Birkaç kolay değişiklikle daha enerjik ve mutlu bir kış geçirmeniz mümkün. Hadi gelin neler yapabileceğimize birlikte bakalım. :)
1. Egzersiz yapın.
Haftada 3 kez mutlaka egzersiz yapın. Araştırmacılara göre egzersiz yapan, günlük hayatı daha hareketli geçiren kişilerin depresyona girme riskinin düşük olduğunun söylemektedir.
2. Duruşunuza önem verin.
Düşük omuzlarla yürümek sizi daha içe kapanık yapıyor ve olumsuz düşüncelere yoğunlaştırıyor. Bu yüzden günlük hayatınızda başınız dik ve omuzlarınız dik bir şekilde yürümek sadece omurilik sağlığınız için değil, psikolojinizi de iyi yönde etkiliyor.
3. Her şeyin fotoğrafını çekmeyin.
Her şeyin fotoğrafını çekmeyi hemen bırakın ve yanınızdakilerle birlikte olmanın keyfini çıkarın. 
4. Dijital detoks yapın.
Her hafta kendiniz için küçük bir teknolojiden arınma seansı gerçekleştirin. Bir gün boyunca yapmak size zor geliyorsa sadece birkaç saatliğine telefonunuza bakmamaya çalışın.
5. Aynı anda birden fazla şey yapmayın.
Öğle yemeğinizi yerken aynı anda işle ilgili önemli bir e-posta atmak size çok kolay gelebilir. Kendinizi sıkıştırıp her işi yarım yapmak yerine program yapın, stres yapmadan tek bir iş üzerinde çalışın.

BLOG YAZILARI