Koç Dolunayının Burçlara Etkileri

Koç Dolunayının Burçlara Etkileri
11.10.2019

Merhaba Sevgili Antalya Migros okurları, 14 ekimde gerçekleşecek ve etkileri birkaç gün öncesinde başlayıp neredeyse ay sonuna kadar sürecek güçlü bir dolunay yaşayacağız. Koç burcunda gerçekleşecek bu dolunay, tüm burçları farklı yaşam alanları ve konularda etkileyecek. Dolunaylar, sonuç alma, görünür kılma, neticelenme enerjisindelerdir. Koç dolunayının sizi hayatınızın hangi alanlarında etkileyeceğini burcunuza göre aşağıda okuyabilirsiniz.

KOÇ BURCU: Bu dolunay bedeniniz ve sağlığınız ile direk irtibatta olacak. Spor, beslenme ve sağlık prosedürleri ile ilgili sonuçlar alacağınız ya da direk bunları yapmaya zamanında niyet edipte, belki de gerçekleştirebildiğiniz zamanlar olacaktır. Bu dolunayın diğer önemli konusu sizin için ilişkiniz olacak. Yalnız koç burçlarının ilişki anlamında karşılaşmaları ve başlangıçları olabilir. Hali hazırda ilişki içerisinde ya da evli koç burçları, ilişkilerinin sınavdan geçtiği bir dönemde olabilirler. İlişkinizde varsa iş ortaklıklarınızda yürümeyen meseleler tekrar ortaya dökülebilir. Hukuki süreçleri ve davaları olan koç burçları için cevapların, neticelerin alınacağı bir dönem olabilir.

BOĞA BURCU: Bu dolunay, kendinizi çok yorgun hissedebilirsiniz, uzun zamandır kendinize durmak ve istirahat etmek için fırsat vermediyseniz, bünye olarak biraz daha hassas ve kırılgan bir zamandan geçiyor olabilirsiniz. Hastalık ve şifa denen bir hayat alanınız etkinleşiyor dolunay sürecinde, şifa ile alakalı her konunuz gündeminize girecektir. İş çevreniz, çalışanlarınız ile ilgili gelişmelere açık bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınız ile ilgili cevap bekleyen konularınızda netleşmeler olacaktır. Günlük rutin ve düzeninizin dalgalandığı zamanlar olabilir, dinlenmek ya da seyahate çıkmak durumunda kaldığınız için, çalışma hayatınıza kısa aralar verebilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Bu dolunay arkadaş çevreniz ile sık görüşebilir, daha sosyal ve girişimci olmanız vesilesiyle yeni çevrelere katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bazı antlaşmazlıklara düşebilirsiniz, fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İşiniz ve kariyeriniz için sizi destekleyecek, gruplar ve oluşumlar bulabilir, buralardan fayda sağlayabilirsiniz. Yalnız ikizler burçları için flört ve ilişki fırsatlarının çok aktif olduğu bir dönem. Çocuk sahibi ikizler burçlarının, çocukları ile ilgili önemli gündemleri olabilir ya da çocuklarının cevap bekleyen konu ve gündemlerine, neticeler alabilirler.

YENGEÇ BURCU: Bu dolunay işiniz ve kariyeriniz ile ilgili merak ettiğiniz sorulara cevaplar alacaksınız. Patronlarınız ve otorite figürlerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilir, sorumluluk alanlarınız ile ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eviniz ve yaşam alanınız ile ilgili çözüm bekleyen meseleleriniz ilerleme kaydedecektir. Taşınma, yerleşme, ev içi tadilat gibi gündemleriniz olabilir. Taşınmazlarla ilgili, ev/arsa , almak/satmak gibi yapmayı planladığınız hareketler için uygun fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ebeveynlerinizin hayatında ki gelişmeler sizinde konunun içinde bulunmanızı gerektirebilir.

ASLAN BURCU: Bu dolunay seyahat etme ihtimaliniz çok yüksek, akraba ziyareti sebepli ya da iş gezisi amaçlı yollara düşebilirsiniz. Eşinizin akrabaları ile ilgili gündemlerinizde yeni gelişmeler yaşanacak, önemli konular tekrar masaya yatırılabilir. Yabancılarla ve yurtdışı irtibatlı işlerinizle ilgili beklenen haberler gelebilir. Eğitim hayatının içinde olanlar için önemli zamanlar, bu konuda kararlar alacak ve bir konuyu netleştireceksiniz. Eğitim hayatında olmasa bile, merak edilen bir konu ile ilgili ya da iş için ufak bir eğitim alıyor olabilirsiniz, belki de bir bilen bu konuda size akıl verecek olabilir. Ticaret, al/sat yapanlar için işler hızlanırken, antlaşma/sözleşme imzalamak ya da reklam vermek için çok ideal zamanlar olacak.

BAŞAK BURCU: Bu dolunay size beklenmedik harcamalar yaptırabilir ya da belki de uzun zamandır yapacağınızı bildiğiniz bir ödemenin zamanı gelmiştir. Gergin bir dolunay oluyor gibi görünse de aslında uzun süredir içinizi geren bir meseleyi çözecek ve dönüştüreceksiniz. Ortaklaşa hesaplarınız, eşinizin kaynakları ile ilgili gelişmeler ve neticelenmeler olacak. Gerekli ise bir sağlık prosedürü uygulamayı tercih edecek olabilirsiniz. Nafaka, miras, faiz, vergi türevi yapılması gereken finansal konularınız ile ilgili gelişmeler kaydedebilirsiniz. Kaynak arayışında şanslı olacaksınız.

TERAZİ BURCU: Bu dolunay ilgi odağınız ve tüm gündeminiz ilişkiniz, eşiniz ve ortaklıklarınız/ortağınız olabilir. Gökyüzü bu konularda bir netleşme, cevap alma sürecinde sizi olaylar ve gelişmelerle baş başa bırakacak. Evliliğinizde/ortaklığınızda varsa pürüzler, bu konularla tekrar yüzleşebilir, karşı tarafa olayları tekrar gözden geçirmeyi önerebilirsiniz. Yalnız terazi burçları ilişki başlangıçlarına müsait bir dönemden geçecekler. Taşınmak, ev değiştirmek isteyen teraziler, bir fırsat yakalayacaklar. Hukuk süreçlerin, davaların neticelerinin gelebileceği bir dönem, aynı zamanda rakip ya da düşman olarak gördüğünüz kimselerle ilişkilerinizde de yeni bir dönem başlayabilir.

AKREP BURCU: İş hayatınız, çalışma koşullarınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeler var mı, bu dolunay bu konularda değişiklikler söz konusu. Çalışma arkadaşlarınız ve size çalışan kimseler ile ilgili gündemleriniz olacaktır. Bu dolunay sıhhatinizle ilgili biraz daha detaycı olun, kronik rahatsızlıkların nüksetmesi ya da fiziksel olarak daha hassas/kırılgan olmanız mümkün. Beklentileriniz ile ayakları yere basacak gerçekler arasında seçim yapmanız gerektiğinde neden hep beklentileri seçiyorsunuz? Daha mantık ve gerçek odaklı olmaya davet eden bu dolunay, sıkı çalışırsanız iş hayatında/ günlük düzeninizde başarı vaat ediyor.

YAY BURCU: Bu dolunay ilgi ve dikkatler sizin üzerinizde, çok daha görünür olacak ve cesaretli olacaksınız. Daha önce planlayıp yapamadığınız bir girişimi başlatabilecek cesarete bu dönemde sahip olabilirsiniz. Gökyüzü aşk ve flört konusunda sizi gösteriyor, yeni insanlarla tanışmak, tanışıklığı ilişkiye çevirmek konusunda destek alıyorsunuz. Çocuklarınız ile ilgili önemli bir dönemden geçiyorsanız, onlarla ilgili netleşmesini istediğiniz gündemler konusunda cevaplar alacak, aklınızda ki soru işaretlerinden kurtulacaksınız. Çocuklarınız ile ilgili yeni bir dönem başlayacak. Bu dönemde spora başlayacak yay burçları çok şanslılar.

OĞLAK BURCU: Bu dolunay, kariyer ile ilgili gündemler, ev ve aile yaşamına da yansıyor. İş hayatınızla ya da işverenlerinizle ilgili gelişmeler sizi derinden etkileyebilir. Yaşam alanınızla ilgili değişiklik yapmak, bu konuda karar veremediğiniz konuları çözümlemek adına gelişmeler yaşayacaksınız. Ev, arsa, taşınmazlar alım/satım konuları ya da hanenizde değişiklik/tadilat gibi gündemleriniz olabilir. Ebeveynleriniz önemli bir dönemden geçiyor olabilir, onlarla olan bağ ve ilişkiniz de bu dönem epey zamanınızı alacak olabilir.

KOVA BURCU: Bu dolunay, size çok fazla eğitim ve seyahat fırsatı sunacak. Almak istediğiniz eğitimlerin başlangıç tarihleri ya da eğitim hayatınızı şekillendirecek önemli değişimler bu tarihlere denk gelebilir. Eşinizin akrabaları ile bitmemiş meseleler ve konular tekrar gündeme gelebilir. İş amaçlı, eğitim ya da akraba ziyareti sebepli yolculuklara çıkabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar, antlaşma ve kontrat imzalamak isteyenler için olaylar hızlanacak, reklam vermek, online satış yapmak için adımlar atabilirsiniz. Kardeş, kuzen gibi yakın çevre ile iletişim hızlanabilir.

BALIK BURCU: Bu dolunay, ekonomik arayışlarınıza cevap verecek bir alanda gerçekleşiyor. Alacak/verecek dengenizi oturtacak gelişmeler yaşayabilir, daha önce maddi konular ile ilgili attığınız adımlara cevaplar alabilirsiniz. Bazı beklenmeyen harcamalar çıkabilir, bu konuda dikkatli olmak gerekiyor. Eşinizin ve ortaklı iş yaptığınız kimselerin gelirleri ile ilgili gelişmeler olacaktır. Miras, nafaka, borç, faiz ile ilgili meseleleriniz varsa çözülecektir. Sizi rahatsız edip, sıkan bir krizi fırsata dönüştürme konusunda şanslı olacaksınız. Değiştirmek, özellikle dönüştürmek istediğiniz maddi/manevi konuları ortaya döküp ele almak adına olaylarla karşılaşabilirsiniz.

 

BLOG YAZILARI