MARSIN İKİZLER BURCUNA GEÇİŞİ VE BURÇLARA ETKİSİ

MARSIN İKİZLER BURCUNA GEÇİŞİ VE BURÇLARA ETKİSİ
09.04.2019

Merhaba sevgili Antalya Migros okurları, gökyüzü bahara geçişle beraber çeşitli gezegen transitlerini de hız kesmeden hayatlarımıza yansıtıyor. Savaş ve mücadelenin gezegeni mars 31 mart 2019 tarihinde ikizler burcunda ilerlemeye başladı ve 16 mayıs 2019 tarihine kadarda bu burçta kalacak. Mars genel anlamıyla insanın savaşlarını, mücadelelerini nasıl verdiği, insanlarla nasıl yüzleştiği, dinamik yapısını, kan değerlerini, kas yapısını, sporla ve rekabetle olan ilişkisini gösterir. İkizler burcu ise analitik, zeka barındıran taraflarımızı, iletişim kurma, merak etme, sorma, öğrenme, öğretme kapasitemizi, kardeşlerimizi, kuzenlerimizi, yakın akrabalarla etkileşimlerimizi gösteren ve anlatan bir semboliktir. Marsın ikizler burcundaki seyri, kişinin kendini ortaya koyuş ve mücadele şeklinin analitik ve rasyonel olduğunu gösterir.İkizler konularında başlangıçlar ve mücadeleler yaşanmasına neden olur. Kişisel haritalarımızda ikizler burcu hangi alanı kapsıyorsa orada başlangıçlar ve etkileşimler yaratır. Burcunuza göre ikizler burcu hangi yaşam alanlarınızı yönetiyor ve marsın ikizler burcu seyri ne etkiler yaratacak aşağıda okuyabilirsiniz. Yükselen burcunuza göre de okumayı unutmayın J

 

KOÇ BURCU: Zihinsel süreçleriniz ve iletişiminiz hızlanacak. Yeni bir mecrada yazmaya başlayabilir, iletişim kuracağınız yeni çevrelere girebilirsiniz. Yurtiçi kısa seyahatler için bir dolu fırsat yakalayacaksınız. Yakın akraba ziyaretleri sebepli ya da iş gereği çok seyahat edeceğiniz bir ay olacak. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınız ile gündemleriniz olabilir, onların hayatlarında yeni başlangıçlar olmasını gözlemleyebilirsiniz. Yolda ve trafikte biraz dikkatli ve yavaş olmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi ifade etmekte ve iletişimde biraz sinirli ve agresif olmaya meyilli bir dönemden geçebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, iş için bir konuda bir sınav vermeniz bekleniyor olabilir.

BOĞA BURCU: Bu dönemde ekonomik anlamda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Para ve değerler evinizde ilerleyen mars, ekonomik girişimlerde bulunabileceğinizi gösteriyor. Eşiniz ya da iş ortağınız kaynaklı ekonomik girişler ve yurtdışı kaynaklı gelirler elde edebilirsiniz. Bir seyahat için harcama yapabilir, bir eğitim için para biriktirebilirsiniz. Hoca, bir yabancı ya da eğitim veren birinden sizin için değerli bir bilgi elde edeceksiniz. Bu bilgiyi ekonomik olarak bir değere dönüştürebilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Bu dönemde çok enerjik, girişken, tez canlı ve dinamik olacaksınız. Cesaret gerektiren işler daha önce problem olduysa bu dönemde olmayabilir çünkü cesaret ve dinamizm gezegeni mars size geliyor. Bu dönemde biraz daha inatçı, ısrarcı olup, olaylara normalinizden daha sinirli tepkiler verebilirsiniz. Arkadaş çevrelerinizin genişleyeceği, arkadaşlarınızın size geleceği, sosyal çevreler ve kalabalıklarda daha fazla zaman geçireceğiniz bir dönem olacak. İş yoğunluğunuzun arttığı bir dönemden geçeceksiniz. Eşinizin ve iş ortaklarınızın kazancı artabilir, bunlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU: Bu dönemde biraz daha vites düşürecek ve kendinize zaman ayıracaksınız. İş ve kariyer hayatıyla ilgili gelişmeler kontrolünüzün dışına çıkabilir, bu dönemde belki biraz daha kabullenici olmalı ve olayları kontrol etmek yerine geldiği gibi yaşayıp kabul etmeyi seçmelisiniz. Eşiniz ve iş ortaklarınızın çok çalıştığı ve meşgul oldukları bu dönemde çok fazla görüşemiyor olabilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili gelişmeler önceden gelişmiş ve şimdi önünüze düşüyor, bu da sizi hayal kırıklığına uğratıyor olabilir. Çocuklarınızla ilgili gündemleriniz var, yeni başlangıçlar ve müteşebbisler konusunda bu dönemde fazla girişken ve cesaretli olmamalısınız.

ASLAN BURCU: Çok sosyal ve kalabalıklar, gruplar içinde sosyal bir dönem sizi bekliyor. Yabancılar ile ilgili gündemleriniz, yabancı ülke seyahatleriniz ve eğitim hayatınız ile ilgili gelişmeler, içinde bulunduğunuz çevrelerle birlikte yapılacak bir projeye dönüşebilir. Bir topluluk ve grupla beraber eğitime başlayabilir, seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gelişmeler olacak, bu gelişmeye içinde bulunduğunuz bir grup ve sosyal çevre sayesinde ulaşabilirsiniz. Yalnız aslanlar içinde ilişki ve flört başlangıçlarına uygun günler olacak. Ebeveynlerinizle birlikte sosyal etkinliklerde bulunabilir, onların grup ve çevrelerine müdahil olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU: Bu dönem yeni iş ve kariyer başlangıçları tetikleyecek sizin için, iş değişikliği yapmak ya da mevcut işinizi sonlandırmak için çok daha cesur ve istekli olacaksınız. Patronunuz ya da otorite figürleriniz biraz daha agresif ve sinirli olabilir, üstleriniz ile olan ilişkilerde gerginliklere dikkat etmelisiniz. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız gündeminizde olacak, onlarında hayatlarında yeni bir başlangıç olabilir ya da daha fazla görüşmeniz gerekebilir. İş konusunda yakın akrabalardan destek alabilirsiniz. İlişkilerinizin ya da flörtlerinizin ciddileşmesi ya da görünür olup adının konması çok muhtemel günlerden geçiyorsunuz.

TERAZİ BURCU: Bu dönemde çok şanslı olacaksınız, kendinizi geliştirmek ve dış dünyaya açılmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Bol seyahatli, muhtemelen yabancı ülke ziyaretlerinin de olduğu günler geçirebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili kararlar verebilir, bazı eğitimleri tamamlamak ya da yenilerini almak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eşiniz ve flörtünüz ile birlikte seyahate çıkabilir, onun ya da sizin yakın akrabalarınız ile görüşmeniz gerekebilir. Bu ay on-line bir şeyi satmak ya da pazarlamak için para harcayabilir, reklam vermek, tabela hazırlatmak gibi işlerinizin çevrelere ulaşmasını sağlayacak faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

AKREP BURCU: Bu dönem sizin için tam bir değişim ve dönüşüm zamanı. Hayatınızda kriz çıkaran kardeşler ve yakın akrabalarla bu dönemde yüzleşme ve sorunu masaya yatırma olanağı bulacaksınız. İletişim kaynaklı ya da yanlış anlaşılma kaynaklı gündemlerle biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Altınızda size çalışan elemanlarınız ile bazı meseleleri halletmeniz ve gerekirse onların yarattığı krizleri çözmek gibi durumlarda kalıyor olabilirsiniz. Eşinizin ve ortaklarınızın gelirinde artış olabilir ya da çevrenizin kaynaklarından faydalanmak konusunda daha rahat bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Perhize başlayarak ya da hayatınıza bir rutin katarak dönüşüm elde etmek istiyorsanız bu dönemde bunu çok rahat başaracaksınız.

YAY BURCU: Çok enerjik ve dinamik bir döneme giriyorsunuz. Eşiniz ya da ilişkiniz tarafından yeni bir şeyler başlatma konusunda teşvik alacak onların da cesaretlendirmesiyle girişimlerde bulunacaksınız. Yalnız yay burçlarının bu dönemde yeni bir ilişkiye başlaması çok muhtemel. Daha önce başlamış ama adı konmamış ilişkilerinizin bu dönemde ciddileşmesi ve görünür olması söz konusu olabilir. Hukuki süreçleri olan terazi burçları bu dönemde bu konu ile ilgili sonuçlar alacaklar ve ya bir dava açmayı, hukuki süreç başlatmayı düşünen teraziler bunu bu dönem başlatmayı düşünebilirler. Rekabetçi ve hırslı insanlar karşınıza çıkabilir ya da kendi içinizdeki rekabetçi tarafı keşfedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Bu dönemde çok çalışıyorsunuz sevgili oğlaklar, biliyorum siz zaten hep çok çalışıyorsunuz ama şöyle düşünün olanın dışında yeni işler ve yeni iş olanaklarıyla karşılaşacaksınız. Yanınızda yeni bir eleman çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Evcil hayvan sahibi olmayan oğlakların hayatına yeni bir dost katılabilir. Bu dönem yeni bir rutini hayatınıza katmak ve sağlığınız için yeni rutinler oluşturmak için bulunmaz fırsat, diyete başlamak, spor yapmak bu dönemde başlandığında hayatınızda kalıcı olabilir. Kiracılarınızı değiştirmek isteyebilir ya da onların sorunlarını çözmekle uğraşıyor olabilirsiniz.

KOVA BURCU: Çok aktif ve keyifli bir döneme giriyorsunuz, etkinlikler, buluşmalar, eğlenceler ve flörtler sizi bekliyor. Daha görünür olduğunuz, cesaretli olduğunuz ve başlangıçlar konusunda tereddüt etmediğiniz bir süreçtesiniz. Kısa tatil amaçlı seyahatler yapabilir, eğlence ve bir gösteri için üşenmeyip çok uzaklara gidebilirsiniz. Kariyer, iş ve tanınma amaçlı bir girişimde bulunmak için daha önce cesaret edemediyseniz bu dönemde bu konuda kendinize güveneceksiniz. Spora başlamak, musabakaya katılmak, sahneye çıkmak, dans ve drama derslerine başlamak isteyebilirsiniz. Bu dönem flört başlangıçları için en ideal günlerden geçirecek sizi.

BALIK BURCU: Ev içinde yapılanmanın ve değişikliklerin yapıldığı bir süreçten geçeceksiniz. Evinizi değiştirmek, tadilat yapmak ve evde başlamasını istediğiniz bir süreci başlatabilmek adına güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Ev ve aileniz için harcamalar yaptığınız, ekonomik anlamda biraz açıldığınız bir dönem olabilir. Ev için pahada yüksek eşya ya da hizmet alıyor olabilirsiniz. Aileniz ve ebeveynlerinizle aranızda bazı gerginlikler yaşanabilir, normalden biraz daha sinirli ve gergin bir mizaç sergilemeye müsaitsiniz. Yurtdışından bir akrabanızla görüşebilir, akraba ziyaretleri için çok uzaklara gidiyor ya da uzaklardan gelen birine evinizi açıyor olabilirsiniz.

Merhaba sevgili Antalya Migros okurları, gökyüzü bahara geçişle beraber çeşitli gezegen transitlerini de hız kesmeden hayatlarımıza yansıtıyor. Savaş ve mücadelenin gezegeni mars 31 mart 2019 tarihinde ikizler burcunda ilerlemeye başladı ve 16 mayıs 2019 tarihine kadarda bu burçta kalacak. Mars genel anlamıyla insanın savaşlarını, mücadelelerini nasıl verdiği, insanlarla nasıl yüzleştiği, dinamik yapısını, kan değerlerini, kas yapısını, sporla ve rekabetle olan ilişkisini gösterir. İkizler burcu ise analitik, zeka barındıran taraflarımızı, iletişim kurma, merak etme, sorma, öğrenme, öğretme kapasitemizi, kardeşlerimizi, kuzenlerimizi, yakın akrabalarla etkileşimlerimizi gösteren ve anlatan bir semboliktir. Marsın ikizler burcundaki seyri, kişinin kendini ortaya koyuş ve mücadele şeklinin analitik ve rasyonel olduğunu gösterir.İkizler konularında başlangıçlar ve mücadeleler yaşanmasına neden olur. Kişisel haritalarımızda ikizler burcu hangi alanı kapsıyorsa orada başlangıçlar ve etkileşimler yaratır. Burcunuza göre ikizler burcu hangi yaşam alanlarınızı yönetiyor ve marsın ikizler burcu seyri ne etkiler yaratacak aşağıda okuyabilirsiniz. Yükselen burcunuza göre de okumayı unutmayın J

 

KOÇ BURCU: Zihinsel süreçleriniz ve iletişiminiz hızlanacak. Yeni bir mecrada yazmaya başlayabilir, iletişim kuracağınız yeni çevrelere girebilirsiniz. Yurtiçi kısa seyahatler için bir dolu fırsat yakalayacaksınız. Yakın akraba ziyaretleri sebepli ya da iş gereği çok seyahat edeceğiniz bir ay olacak. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınız ile gündemleriniz olabilir, onların hayatlarında yeni başlangıçlar olmasını gözlemleyebilirsiniz. Yolda ve trafikte biraz dikkatli ve yavaş olmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi ifade etmekte ve iletişimde biraz sinirli ve agresif olmaya meyilli bir dönemden geçebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, iş için bir konuda bir sınav vermeniz bekleniyor olabilir.

BOĞA BURCU: Bu dönemde ekonomik anlamda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Para ve değerler evinizde ilerleyen mars, ekonomik girişimlerde bulunabileceğinizi gösteriyor. Eşiniz ya da iş ortağınız kaynaklı ekonomik girişler ve yurtdışı kaynaklı gelirler elde edebilirsiniz. Bir seyahat için harcama yapabilir, bir eğitim için para biriktirebilirsiniz. Hoca, bir yabancı ya da eğitim veren birinden sizin için değerli bir bilgi elde edeceksiniz. Bu bilgiyi ekonomik olarak bir değere dönüştürebilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Bu dönemde çok enerjik, girişken, tez canlı ve dinamik olacaksınız. Cesaret gerektiren işler daha önce problem olduysa bu dönemde olmayabilir çünkü cesaret ve dinamizm gezegeni mars size geliyor. Bu dönemde biraz daha inatçı, ısrarcı olup, olaylara normalinizden daha sinirli tepkiler verebilirsiniz. Arkadaş çevrelerinizin genişleyeceği, arkadaşlarınızın size geleceği, sosyal çevreler ve kalabalıklarda daha fazla zaman geçireceğiniz bir dönem olacak. İş yoğunluğunuzun arttığı bir dönemden geçeceksiniz. Eşinizin ve iş ortaklarınızın kazancı artabilir, bunlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU: Bu dönemde biraz daha vites düşürecek ve kendinize zaman ayıracaksınız. İş ve kariyer hayatıyla ilgili gelişmeler kontrolünüzün dışına çıkabilir, bu dönemde belki biraz daha kabullenici olmalı ve olayları kontrol etmek yerine geldiği gibi yaşayıp kabul etmeyi seçmelisiniz. Eşiniz ve iş ortaklarınızın çok çalıştığı ve meşgul oldukları bu dönemde çok fazla görüşemiyor olabilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili gelişmeler önceden gelişmiş ve şimdi önünüze düşüyor, bu da sizi hayal kırıklığına uğratıyor olabilir. Çocuklarınızla ilgili gündemleriniz var, yeni başlangıçlar ve müteşebbisler konusunda bu dönemde fazla girişken ve cesaretli olmamalısınız.

ASLAN BURCU: Çok sosyal ve kalabalıklar, gruplar içinde sosyal bir dönem sizi bekliyor. Yabancılar ile ilgili gündemleriniz, yabancı ülke seyahatleriniz ve eğitim hayatınız ile ilgili gelişmeler, içinde bulunduğunuz çevrelerle birlikte yapılacak bir projeye dönüşebilir. Bir topluluk ve grupla beraber eğitime başlayabilir, seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gelişmeler olacak, bu gelişmeye içinde bulunduğunuz bir grup ve sosyal çevre sayesinde ulaşabilirsiniz. Yalnız aslanlar içinde ilişki ve flört başlangıçlarına uygun günler olacak. Ebeveynlerinizle birlikte sosyal etkinliklerde bulunabilir, onların grup ve çevrelerine müdahil olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU: Bu dönem yeni iş ve kariyer başlangıçları tetikleyecek sizin için, iş değişikliği yapmak ya da mevcut işinizi sonlandırmak için çok daha cesur ve istekli olacaksınız. Patronunuz ya da otorite figürleriniz biraz daha agresif ve sinirli olabilir, üstleriniz ile olan ilişkilerde gerginliklere dikkat etmelisiniz. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız gündeminizde olacak, onlarında hayatlarında yeni bir başlangıç olabilir ya da daha fazla görüşmeniz gerekebilir. İş konusunda yakın akrabalardan destek alabilirsiniz. İlişkilerinizin ya da flörtlerinizin ciddileşmesi ya da görünür olup adının konması çok muhtemel günlerden geçiyorsunuz.

TERAZİ BURCU: Bu dönemde çok şanslı olacaksınız, kendinizi geliştirmek ve dış dünyaya açılmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Bol seyahatli, muhtemelen yabancı ülke ziyaretlerinin de olduğu günler geçirebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili kararlar verebilir, bazı eğitimleri tamamlamak ya da yenilerini almak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eşiniz ve flörtünüz ile birlikte seyahate çıkabilir, onun ya da sizin yakın akrabalarınız ile görüşmeniz gerekebilir. Bu ay on-line bir şeyi satmak ya da pazarlamak için para harcayabilir, reklam vermek, tabela hazırlatmak gibi işlerinizin çevrelere ulaşmasını sağlayacak faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

AKREP BURCU: Bu dönem sizin için tam bir değişim ve dönüşüm zamanı. Hayatınızda kriz çıkaran kardeşler ve yakın akrabalarla bu dönemde yüzleşme ve sorunu masaya yatırma olanağı bulacaksınız. İletişim kaynaklı ya da yanlış anlaşılma kaynaklı gündemlerle biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Altınızda size çalışan elemanlarınız ile bazı meseleleri halletmeniz ve gerekirse onların yarattığı krizleri çözmek gibi durumlarda kalıyor olabilirsiniz. Eşinizin ve ortaklarınızın gelirinde artış olabilir ya da çevrenizin kaynaklarından faydalanmak konusunda daha rahat bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Perhize başlayarak ya da hayatınıza bir rutin katarak dönüşüm elde etmek istiyorsanız bu dönemde bunu çok rahat başaracaksınız.

YAY BURCU: Çok enerjik ve dinamik bir döneme giriyorsunuz. Eşiniz ya da ilişkiniz tarafından yeni bir şeyler başlatma konusunda teşvik alacak onların da cesaretlendirmesiyle girişimlerde bulunacaksınız. Yalnız yay burçlarının bu dönemde yeni bir ilişkiye başlaması çok muhtemel. Daha önce başlamış ama adı konmamış ilişkilerinizin bu dönemde ciddileşmesi ve görünür olması söz konusu olabilir. Hukuki süreçleri olan terazi burçları bu dönemde bu konu ile ilgili sonuçlar alacaklar ve ya bir dava açmayı, hukuki süreç başlatmayı düşünen teraziler bunu bu dönem başlatmayı düşünebilirler. Rekabetçi ve hırslı insanlar karşınıza çıkabilir ya da kendi içinizdeki rekabetçi tarafı keşfedebilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Bu dönemde çok çalışıyorsunuz sevgili oğlaklar, biliyorum siz zaten hep çok çalışıyorsunuz ama şöyle düşünün olanın dışında yeni işler ve yeni iş olanaklarıyla karşılaşacaksınız. Yanınızda yeni bir eleman çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Evcil hayvan sahibi olmayan oğlakların hayatına yeni bir dost katılabilir. Bu dönem yeni bir rutini hayatınıza katmak ve sağlığınız için yeni rutinler oluşturmak için bulunmaz fırsat, diyete başlamak, spor yapmak bu dönemde başlandığında hayatınızda kalıcı olabilir. Kiracılarınızı değiştirmek isteyebilir ya da onların sorunlarını çözmekle uğraşıyor olabilirsiniz.

KOVA BURCU: Çok aktif ve keyifli bir döneme giriyorsunuz, etkinlikler, buluşmalar, eğlenceler ve flörtler sizi bekliyor. Daha görünür olduğunuz, cesaretli olduğunuz ve başlangıçlar konusunda tereddüt etmediğiniz bir süreçtesiniz. Kısa tatil amaçlı seyahatler yapabilir, eğlence ve bir gösteri için üşenmeyip çok uzaklara gidebilirsiniz. Kariyer, iş ve tanınma amaçlı bir girişimde bulunmak için daha önce cesaret edemediyseniz bu dönemde bu konuda kendinize güveneceksiniz. Spora başlamak, musabakaya katılmak, sahneye çıkmak, dans ve drama derslerine başlamak isteyebilirsiniz. Bu dönem flört başlangıçları için en ideal günlerden geçirecek sizi.

BALIK BURCU: Ev içinde yapılanmanın ve değişikliklerin yapıldığı bir süreçten geçeceksiniz. Evinizi değiştirmek, tadilat yapmak ve evde başlamasını istediğiniz bir süreci başlatabilmek adına güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Ev ve aileniz için harcamalar yaptığınız, ekonomik anlamda biraz açıldığınız bir dönem olabilir. Ev için pahada yüksek eşya ya da hizmet alıyor olabilirsiniz. Aileniz ve ebeveynlerinizle aranızda bazı gerginlikler yaşanabilir, normalden biraz daha sinirli ve gergin bir mizaç sergilemeye müsaitsiniz. Yurtdışından bir akrabanızla görüşebilir, akraba ziyaretleri için çok uzaklara gidiyor ya da uzaklardan gelen birine evinizi açıyor olabilirsiniz.

 

BLOG YAZILARI