Merkür Retrosu ve Burçlara Etkileri

Merkür Retrosu ve Burçlara Etkileri
26.02.2020

Selam Antalya Migros,

Merkür retrosu başladı. Balık burcunda retro hareket edecek olan Merkür, balık burcu haritalarımızda nereye denk geliyorsa o alanda bizi sınavlardan geçirip bazı aksaklıklara sebebiyet verebilir. Aslında retro hareketler, geçmişe dönüp bakmak olduğundan, bu dönemde geride bıraktığımız yarım iş ve konularla onları tamamlayıp düzeltmek üzere buluşabiliriz. Bu dönemde iletişim kazalarına, yanlış anlaşılmalara, evrak, antlaşma ve yazılı belge hatalarına dikkat etmeli, daha dikkatli incelemeliyiz. 10 Marta kadar sürecek olan Merkür retrosunun burçlarınıza olan etkisini aşağıda okuyabilirsiniz.

KOÇ: Koç burçları retro merkürü bilinçaltı ile ilgili bir alanda ağırlıyorlar. Rüyaların tekrarlanması, eskiden sık gördüğünüz bir rüyayı görmeye başlayabilirsiniz. Sağlık ve şifa konularında yarım kalmış işlerinizi halletmeniz ya da eski bir sağlık sıkıntısının nüksetmesi sonucu bu konuyu ele almanız gerekebilir. Eski çalışanların, eski işlerin konu ve gündemleri tekrar ortaya çıkacaktır. Çalışma hayatınız ve günlük rutinleriniz ile ilgili konular sekteye uğrayabilir, kontrol etmekten çok akışına bırakmak durumunda kalabilirsiniz.

BOĞA:  Boğa burçlarını retro Merkür arkadaşlıklar ve sosyal çevreler ile ilgili bir alanda ziyaret ediyor. Eski bir arkadaşınıza rastlayabilir ya da arkadaşlarınızla geride bıraktığınız bir konuyu tekrar gündeminize taşıyabilirsiniz.  Eski bir aşk geri dönebilir ya da geride bıraktığınız bir ilişkinizi arkadaşlığa dönüştürmeye karar verebilirsiniz. Eski bir ilişkiden haber alma ihtimaliniz ya da bir yerlerde rastlaşma ihtimaliniz çok yüksek. Aşk hayatınızda geride kaldı, çözdük dediğiniz bir konu tekrar gündeme gelebilir. Boğa burçları bu retroda, gönül ilişkileri ile ilgili biraz sınanabilirler.

İKİZLER:  İkizler burçları retro merkürü kariyer ve ebeveynler ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. İş, kariyer konularında eski mesele ve konular açılabilir. Yarım kalan işlerin bitirilmesi, işverenle  yarım kalan konuşmaların tamamlanması, kariyerinizde yarım kalan konuların tekrar gündeme gelmesi muhtemel olacaktır. Aileniz ve ebeveynleriniz ile ilgili eski konu ve gündemleri tekrar masaya yatırabilirsiniz. İletişim ve konuşmalarınızda yanlış anlaşılmalara maruz kalmamak için “o zaten anlamıştır” bakış açısından uzak durun.

YENGEÇ: Yengeç burçları retro merkürü eğitim, seyahatler ve akrabalar ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Kendi kardeş ve kuzenlerinizle özellikle eşinizin akrabaları ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. Eğitim hayatınızda ya da öğrencilik ettiğiniz herhangi bir konuda yarım kalan işlerin bitirilmesi, hocalarızla/bilirkişilerle yarım kalan konuşmaların tamamlanması, yurtdışı ile ilgili konularınızda yarım kalan konuların tekrar gündeme gelmesi muhtemel olacaktır. Seyahatlere çıkmak gerekebilir, eskiden seyahat ettiğiniz yerlere tekrar yolunuz düşebilir. Eşinizin yakın akrabaları ile ilgili eski konu ve gündemleri tekrar masaya yatırabilirsiniz. Seyahat biletleri alırken, yazışmalar yaparken bilgilerinizi iki kere kontrol edin.

ASLAN: Aslan burçları retro merkürü ortak hesaplar, alacak/verecek hesapları ve eşin kaynakları ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Masraflar, borçlar, krediler, faizler ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir, hesaplarınızı doğru tuttuğunuzdan emin olmalısınız. Ortak hesaplarınızda, bütçe konularınızda yarım kalan işlerin bitirilmesi, vergi gibi sorumluluklarınızın tekrar gözden geçirilmesi doğru hesaplandığının denetlenmesi gerekebilir. Eskiden konusu geçmiş fakat gerçekleştirilmemiş bir operasyon konusunda kararlar verebilir, değişimlere direnmekten sıkıldığınızı fark edebilirsiniz.

BAŞAK: Başak burçları retro merkürü ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Evlilikte ve ortaklıklarda eski mesele ve konular açılabilir. Beraberliklerin gözden geçirilmesi, eski konuların tekrar gündeme gelmesi, eşle/ortakla/sevgiliyle yarım kalan konuşmaların tamamlanması muhtemel olacaktır. İlişkinizdeki eski konu ve gündemleri tekrar masaya yatırabilirsiniz. Eski dava ve hukuki konuların sonuçları gelebilir, eski rakiplerinizle bir yerlerde karşılaşabilirsiniz. Hukuki konularda sıkıntı yaşamamak için belge ve yazışmaları dikkatli incelemelisiniz.

TERAZİ: Terazi burçları retro merkürü çalışma hayatı, çalışanlar ve sağlık ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Çalışma arkadaşlarınız ya da çalışanlarınız ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. İşlerinizde, ofiste, günlük angarya işlerinizde yarım kalan işlerin bitirilmesi, çalışma arkadaşları/çalışanlarınızla yarım kalan konuşmaların tamamlanması, eski proje/iş ve eski çalışanlarla ilgili konuların tekrar gündeme gelmesi muhtemel olacaktır. Sağlık konularında eski bir hastalığın nüksetmemesi için uğraşıyor olabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın bakımı ve ihtiyaçları konusunda daha dikkatli olmalı onlara daha fazla zaman ayırmalısınız.

AKREP: Akrep burçları retro merkürü, aşk, çocuklar, girişim ve görünür olma ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Çocuklarınızın sorumlulukları ve hayatları ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. Arkadaşlarınızla olan işlerinizde ya da sosyal gruplarla olan işlerinizde yarım kalan işlerin bitirilmesi, aşk hayatınız ile ilgili yarım kalan konuşmaların tamamlanması, eski bir flörtünüzle tekrar aynı ortama gelmek ve görüşmek durumunda kalabilirsiniz. Bir girişimde bulunmak için daha önce kararlar alıp yarım bırakmış iseniz bu konu tekrar gündeminize girebilir fakat imza atmanız, münazara etmeniz gerekirse her şeyi iki kez kontrol etmeniz yerinde olacaktır.

YAY: Yay burçları retro merkürü, ev, hane, yuva ve aile ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Aileniz, özellikle ebeveynleriniz ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. Ev alma/ satma, tadilat ve taşınma gibi konularla ilgili yarım kalan işlerin bitirilmesi, aile bireylerinizle yarım kalan konuşmaların tamamlanması, aile büyükleriniz ve geçmişiniz ilgili konuların tekrar gündeme gelmesi muhtemel olacaktır.  İş ve kariyer ile ilgili konuların aile meclisinize taşınabileceği, işinizin bir kısmını evden yapmaya başlayabileceğiniz bir dönem olabilir. Beraber iş yaptığınız kişilerle olan ortaklıklarınızı gözden geçirdiğiniz, bu konuda geçmişte kalan detayların tekrar önünüze döküleceği bir retro dönemi olabilir.

OĞLAK: Oğlak, burçları retro merkürü iletişim, seyahatler ve yakın akrabaları ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Kardeş, kuzen gibi yakın çevreniz ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. Eğitim hayatınız, yarım kalan bir ders yada geçmişte isteyip de almadığınız bir eğitimi tekrar almak gibi konularla ilgili konu ve gündemleriniz olabilir. Evrak, dosya, başvuru gibi işlerinizde yarım kalan prosedürleri bitirmek isteyebilirsiniz. Seyahat etme fırsatları yakalayabilir, daha önce gidemediniz bir yere bu sefer gidebilirsiniz. Mail trafiğinde aksaklıklar, trafikte sıkışmalar, antlaşma ve sözleşmelerde yanlış kararlardan muzdarip olabilirsiniz, lütfen her seferinde otomatik hallettiğiniz işleri bu dönemde ikiz kez kontrol edin.

KOVA: Kova burçları retro merkürü, kaynaklar, gelirler, kazançlar ve değerler ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Kazançlarınız ve ödemeleriniz ile ilgili eski mesele ve konular açılabilir. Geçmişte kalan ödenmiş ya da ödenmemiş bir para konusu ile ilgili tekrar işlem yapmak ya da gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. Kazanca dönüşebilecek bir yeteneğinizi geride bıraktığınızı fark edip ona geri dönebilirsiniz. Eşinizin kazançlarından, ortak hesaplarınızdan, miras ve nafaka gibi gelirlerinizle ilgili varsa konu ve gündemler bu dönemde bunların üzerinden tekrar geçilip tamamlanması gerekenler tamamlanabilir.

BALIK: Balık burçları retro merkürü, kişisel imaj, sağlık, fiziksel güç ve başlangıçlar ile ilgili bir alanda ağırlayacaklar. Hayattaki önemli kararlarınız ile ilgili geçmişi sorgulayabilir, ya da eski bir kararınızın bugün tekrar gündeme gelmesiyle kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Eski bir ilişki ya da bitmiş bir evlilik ile ilgili gündem ve konular tekrar önünüze dökülüyor olabilir. Her zamankinden daha fazla kafa karışıklığı ve belirsizlik yaşıyor gibi hissetseniz de bu retro aslında geçmişte kalıpta bugün işlerinizi bozan pürüzlerin karşınıza çıkması vasıtasıyla konulardan özgürleşmenizi sağlayacak. Yanlış anlamak ya da istediği/hayal ettiği şekilde anlamak konusunda yüzleşmeniz gerekenler var.

BLOG YAZILARI