Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alabilirim?

Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alabilirim?
22.11.2018

Bize doğru yolu gösteren, emek veren, daha iyi bir gelecek için eğiten çok sevdiğimiz öğretmenlerimizin günü yaklaşıyor. Bu özel günde, onlara sevginizi ve saygınızı gösterecek hediye almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için hazırladığımız hediye seçeneklerine gelin birlikte göz atalım…

D&R

D&R mağazasından, öğretmeniniz için birden fazla hediye seçeneği bulabilirsiniz. Ajanda, defter ve kalemden oluşan bir hediye seti hazırlayabilirsiniz. Teknolojik ürünlere göz atacak olursak eğer, bluetooth hoparlör, Kobo E-Kitap, bilgisayarı için alabileceğiniz şık bir çanta ya da teneffüslerde ve derslerde sıcak içeceklerini yudumlayabileceği şık bir kupa tercih edebilirsiniz.

Karaca

Karaca mağazasından, öğretmeninizin evine güzel dekor olabilecek ürünler düşünebilirsiniz. Saklama kabı, mumluk, vazo, desenli tabaklara yer verebilirsiniz. Bu ürünlere içiniz sinmediyse Karaca’da hem anlamlı hem de 40 yıl hatırı olan çok şık bir hediye bulunmaktadır. Unicef ve birbirinden değerli isimlerin katılımıyla oluşan, farklı tasarımlı kahve fincanı alabilirsiniz.

Pandora

Pandora mağazasından, öğretmeninize sevginizi anlatabileceğiniz charmlarla çok şık bir bileklik harika bir hediye olabilir.

Değerli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun!

BLOG YAZILARI