Sonbahar Şıklığınızı, Tarzınıza Göre Ofise Taşıyoruz!

Sonbahar Şıklığınızı, Tarzınıza Göre Ofise Taşıyoruz!
31.10.2018

Sonbahar kıyafet kombinlerinde, herkesin önceliği ilk önce rahat ve sıcak bir şıklık oluşturmak. Peki bunu ofis şıklığına tarzınızdan ödün vermeden nasıl uyarlayabiliriz?

Tarzınız: Downtown Utility

Bu stilde genellikle askeri kesim detaylar yer alıyor. Bu tarzı ofisinize taşırken modüler giyinin. Yumoş detaylı parka ile sizi sıcak tutacak bir örgü kazağı ile kombine edebilirsiniz ya da Tommy Hilfiger’ın klasik çizgileri, bomber mont, çizgili jakar kumaş ile rahat ve sıcak bir stil yakalayın.

Tarzınız: Urban Hiker

Bu tarzda doğa ile iç içe olmayı sevenlere sesleniyoruz. Feminen çiçekli bir elbiseyi koyu sarı şişme bir montla tamamlayın. Şık ve asi kız şehre şimdi hazır ya da havalar soğuduğunda en iyi sıcak tutacak pelüş ceket, blok renkli trikoyla şık bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Tarzınız: City Sport

Spor tarzından uzak kalamıyorum fakat ofis tarzını da yakalamak istiyorum diyorsanız. Klasik bir trençkot, ekose detaylı bir elbiseyle şık görünüm kazanabilirsiniz.

“Tarzımdan vazgeçmem fakat ofis stiline de ayak uydurmak istiyorum” diyorsanız, Antalya Migros AVM’de bulunan Tommy Hilfiger mağazasını hemen ziyaret edin.

BLOG YAZILARI