Sonbahar’da en şık ayakkabı modelleri

Sonbahar’da en şık ayakkabı modelleri
03.11.2017

Klasik Stilettolar Bu Sezonda Dolaplarda!

Bayanların dolaplarında yer alan zamansız parçalardan biri de Stilettolar. Sonbahar ve kış sezonunda ince çorapların altına sıklıkla tercih ediliyor ve modası hiç geçmiyor. Geçen sezonlardan kalma bir stilettonuz varsa mutlaka kullanabilirsiniz. Nitekim stiletto ayakkabılar arasında en zarif ve en alımlı görüntüyü yansıtan modeldir.

Bootieler İle Kombinlerinizi Tamamlayın

Bootieler 2016/2017 Sonbahar/Kış modasında en çok tercih edilecek olan ayakkabı modelleri. En keskin özelliği ise bu modellerin bilekte bitiyor olması. Bu nedenle özellikle elbise ve etek seçimlerinizde bootieleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Yılan Derisi Çizme ve Salaş Botlar 

Yılan derisi çizme ve ayakkabılar oldukça zamansız parçalar arasında yer alıyor ve ünlü modacılar tarafından da pek çok modelde devamlı denemelere konuk oluyor. Eğer deri kombinlerinden yararlanmayı seviyorsanız, bu modellere bir göz atın.

Kalın Topuklu Ayakkabılar ve Lateks Çizmeler

Kalın topuklu ayakkabılar sonbahar ve kış aylarında kolaylıkla bulunabilen ve her çeşidine sahip olabileceğiniz bir model. Özellikle lateks çizmeler ince ve esnek yapıya sahip olması nedeniyle her sene olduğu gibi bu sezonda da tasarımcılar tarafından kullanıldı. Görüldüğü üzere dünya markaları, farklı malzemeleri farklı modellerle birleştirerek oldukça göz alıcı stiller elde ediyor.

Şimdi sıra trendleri takip etmeye geldi. Birbirinden şık ve çesitli ayakkabıları daha yakından incelemek için Antalya Migros AVM Desa’ya gelin. ;)

 

BLOG YAZILARI