Venüsün Balık Burcuna Geçişi ve Burçlar Üzerindeki Etkisi

Venüsün Balık Burcuna Geçişi ve Burçlar Üzerindeki Etkisi
24.01.2020

KOÇ: Aşk, ilişki ve para göstergeleriniz gözlerden uzak kapalı bir alana giriyor. Bu konuları anne karnında büyütür gibi sessiz sakin gözlerden uzak bir yerlerde olgunlaşmaya bırakıyorsunuz. Bu geçiş bitip ( yaklaşık bir ay sonra) Venüs koç burcuna geçtiğinde hepsi ortaya çıkıp sizi bulacaklar. Bu günlerde ilişkinizi dinlendirmek, pürüzleri çözümlemek amacıyla kendinize zaman tanımak isteyebilirsiniz. Bu geçiş aşk ilişkilerinin bir müddet gizli tutulacağını zamanında geldiğinde diğer insanlara duyurulacağını göstermektedir. Ekonomik anlamda beklenmeyen ödemeleriniz ve masraflarınız çıkabilir fakat önümüzdeki ay bu konuda layığı ile rahatlayacaktır. Evli koç burçlarının eşleri sağlık açısından hassas bir dönemden geçiyor olabilir.

BOĞA: Burcunuzun yöneticisi olan Venüs kendini yansıtabildiği bir burca girerken size de çok güzel etkiler getirecek. Kariyerde sizi destekleyecek, fayda sağlayacak kişi ve kuruluşlarla tanışabilirsiniz. Gelecek hedeflerinize destek veren arkadaş ve çevrelerle daha fazla görüşecek, buluşacaksınız. Ekonomik anlamda küçük rahatlamalar yaşayabilir, bir girişimde bulunmak için çevrenizden kaynak desteği alabilirsiniz. Bu dönemde zaten tanıdığınız bir kimse ile olan arkadaşlık ilişkisi flörte dönüşebilir. Ofis arkadaşları ya da çalışanlarınızla olan ilişkiniz iyi bir döneme girebilir daha arkadaşça bir atmosfer oluşabilir.

İKİZLER: Güçlenen Venüs, kariyer evinize girecek. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili süreçleriniz daha kolay akacağı ve kendine uygun ortam bulacağı bir faza girecek. İşverenlerinizle olan ilişkiniz limoni ise yumuşayıp düzelecektir. İşverenlerinizden destek alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ebeveynlerinizden biri sizi ziyarete gelebilir. Aile bireyleriyle olan bir antlaşmazlık var ise kısa zamanda çözülüp, orta noktada buluşmak adına gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde daha güzel görünecek, kendinizi daha hoş bulacaksınız aynı şekilde bunu çevrenizde fark edecek. Gizli bir ilişkiyi daha fazla saklayamıyor olabilirsiniz, herkese açıklamak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: Yengeçler isterlerse bu dönemde çok fazla seyahat edebilirler. Güçlenen Venüs sizi eğitimler, seyahatler, inançlar ve basın, yayın gibi konularda destekleyecek. Önümüzdeki günlerde eğitim almak istediğiniz bir konuda bir bilen kişiyle bir araya gelebilir, bilincinizi açacak görüşmeler yapabilirsiniz. Yabancılarla görüşmek, yabancı kültürleri öğrenmek ve yabancı ülke seyahatleri gerçekleştirmek için şans ve fırsatlar yakalayacaksınız. Evli yengeç burçları, eşlerinin akrabaları ile daha rahat iletişim kurduğu bir döneme girecek, daha fazla görüşecek ve birlikte olacaksınız.

ASLAN: Aslan burçları bu dönemde kaynak arayışında hiç sıkıntı çekmeyecekler. Venüs astrolojide ortak hesaplar, başkalarından gelen kazançlar hanesi olarak bilinen alana girecek. Bu dönemde eşinizin kazançları artabilir, nafaka, miras, ortak hesaplar ile ilgili meseleler çözülebilir. İlişkiler konusunda minik krizler ve kıskançlık temalı gel-gitler yaşayabileceğiniz bir zaman aralığındasınız. Tutkuların körüklendiği, bazen elde edememenin isteği arttırdığı bir etki yaşatabilen bu Venüs pozisyonunda ilişkinizde daha açık olmaya, gizli saklı ajandaların ikinize de zarar verdiğini unutmayın.

BAŞAK: Başak burçlarının yalnızlığı bu ay bitiyor. Gökyüzü bu ay başaklara ilişki dağıtıyor, her türlü karşılaşma ve buluşma kadersel olacak ve ilişki çok kolay ilerleyecek. Evli başak burçları, ilişkilerinde kolaylaştırıcı etki alıyorlar, ortak hareket etmek ve beraberlikten yana faydalı çıkacaksınız. Bir konuda bir ortaklık yapmak için yanınıza bir dost arıyorsanız bu dönemde kolay iş ortakları bulabilir, ortaklı iş yaptığınız alanlardan daha fazla destek görebilirsiniz.

TERAZİ: Terazi burçları günlük işleri ve uğraşları konusunda kolay ilerleyebilecekleri ve daha az çaba göstererek daha fazla fayda sağlayabilecek bir dönem geçirecekler. Bu dönemde yanınızda çalışanlar ve çalışma arkadaşlarınız konusunda şanslı olacak, bu figürlerle varsa antlaşmazlıklar onları çözeceksiniz. Evcil hayvan sahibi teraziler, onlarla daha fazla zaman geçirebilir ve onları sosyalleştirebilir. Ofis ortamınızda değişiklik yapmak, dekore etmek ya da yeni mobilyalar almak isteyebilirsiniz. Sağlık ile ilgili pozitif bir dönemden geçiyorsunuz, size sağlık katacak bir alışkanlık kazanıp günlük rutininize katabilirsiniz.

AKREP: Venüs’ün aşk ve çocuklar evinizi ziyaret etmesi çok keyifli bir dönemin başlangıcını gösteriyor. Aşk konusunda şanslı bir dönemden geçecek, dikkatleri üzerinize çekecek, aşk ve sevginize karşılık göreceksiniz. Bu dönem bir aşk hikâyesinin başlaması çok yüksek bir olasılıkla mümkün. Görünür olmayı gösteren bu pozisyon, bir etkinlikte sahneye çıktığınızı, topluluk önünde bulunduğunuzu gösterebilir. Kalabalık etkinliklere katılabilir, her zamankinden daha sosyal olabilirsiniz. Çocuk sahibi akrep burçları bu dönemde çocukları ile daha fazla zaman geçirebilir ve onlarla ilgili bekledikleri güzel haberleri alabilirler.

YAY: Yay burçlarının ev, aile ve yuva ile ilgili bir hayat alanlarına geçecek olan Venüs, iyicil etkilerini bu konularda sunacaktır. Evinizde dekoratif değişiklik yapmak, pahada ağır eşyalar almak, evinizi güzelleştirmek için çok güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Ev almak/satmak, arsa yatırımı yapmak gibi büyük girişimlerde bulunmanızda mümkün. Ailenizdeki kadın akrabalarınız ile daha fazla görüşmeniz, teyze, hala ya da kız kardeşlerinizi misafir etmeniz gerekebilir. Evden çalışmak, yapabileceğiniz işleri eve getirmek konusunda desteklenecek, evinizde minik bir çalışma ortamı yaratacaksınız.

OĞLAK:  Oğlak burçlarının seyahat alanına girecek olan Venüs, seyahatler gerçekleştirmenizi sağlayabilir. İletişim ve yazışma trafiği artabilir, kendinizi daha rahat ve içten ifade edebilirsiniz. Yakın akrabalarınız özellikle kardeş ve kuzenlerinizle daha fazla görüşebilirsiniz, varsa antlaşmazlıklar, küskünlükler bu dönemde son bulabilir. Kariyeriniz ile ilgili beklediğiniz bir haberin gelebileceği, özellikle iş seyahatlerine çıkabileceğiniz bir dönem olacaktır. İş seyahati için gittiğiniz bir yerde birisiyle tanışmanız mümkün. Bir yazışma ya da mesajlaşma bir flört başlangıcını tetikleyebilir.

KOVA: Kova burçları bu dönemde ekonomik anlamda çok şanslı olacaklar. Para evinizde seyahat edecek olan Venüs, küçük iyicil olarak bu konuda sizi destekleyecek. Bu dönemde her zamankinden daha fazla kazanabilir, kazanç sağlayacak yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi daha değerli hissedeceğiniz ve değerlerinizi daha kolay ortaya koyabileceğiniz bir dönem olacaktır. Ders vererek ya da yabancı ayağı bulunan bir konudan destek alarak fayda sağlayabilir, kazançlı çıkabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimin size çok iyi gelecek. Eşinizin akrabalarından yardım ve destek alabilirsiniz.

BALIK: Balık burçları Venüs sizi ziyarete geliyor ve bu ziyaret size çok iyi gelecek. Estetik, güzellik, ilişki ve para konularını yöneten Venüs’ün burcunuzu ziyareti dolayısıyla bu konular hayatınızda hızlanacak ve beklenmeyen güzel gelişmeler yaratacaktır. Estetik uygulamalar için randevu alabilir kendinizi baştan aşağı bakıma sokabilirsiniz. Sakın üzülmeyin bu dönemde ekonomik anlamda da destek alacağınızdan bu imaj değişikliğine mani olan bir durum olmayacak. İlişkilerde pürüzler ve anlaşmazlıklar kolayca çözülüp, barış sizden yana olacak. Bu dönemde sizle küs kalmak gerçekten zor. Aşk ve flörtlerden yana çok kısmetli bir dönem.

BLOG YAZILARI