VENÜSÜN BOĞA BURCU GEÇİŞİNİN BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

VENÜSÜN BOĞA BURCU GEÇİŞİNİN BURÇLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
15.05.2019

Merhaba sevgili Antalya Migros okurları, güzel havalardan ve harika bahar günlerinden geçerken, güneş boğa burcunda ilerliyor ve ona 15 mayıs da Venüs de katılıyor. 9 Hazirana kadar kendi yöneticiliğinde olduğu ve güçlü bulunduğu boğa burcunda ilerleyecek olan Venüs kendi konularında hepimizi bir nebze olsun rahatlatacak. Venüs astrolojide ilişkinin, ahengin, evliliğin, ortaklığın, öz-değerin, değer yaratabilmenin ve dolayısı ile paranın yöneticisidir. 15 Mayıs- 9 haziran arasındaki süreçte bu konularda başlattığımız işlerde öbür zamanlara kıyasla daha kolay ve iyi sonuçlar alabiliriz. Evliliğin yöneticisi olarak, bu tarih aralığında planlanan evliliklerin diğerlerine göre daha şanslı ve kısmetli olduğunu söyleyebilirim. Ekonomik anlamda önümüzde ekonomik dengeleri sarsacak koca  bir dolunay olmasaydı daha güzel bir yorum yapılabilirdi. Venüs boğa geçişi, estetik, güzellik, imaj değişikliği, pahada değerli şeylerin alımı-satımı ve ilişkilerin başlaması, ciddileşmesi anlamında bize faydalı olabilir, bu konuda daha rahat bir atmosfer sağlayabilir. Bu geçişin burçlarınız üzerindeki etkisini aşağıda okuyabilirsiniz. Hepinize çok güzel bir mayıs ayı diliyorum, yükselen burcunuza göre de okumayı unutmayın ;)

KOÇ BURCU:  İlişkileriniz ve ortaklıklarınız ile ilgili atılacak adımlar için ideal zamanlardan geçeceksiniz. Eşinizin ve ortağınızın eli güçlenecek, ekonomik anlamda size de faydası dokunacak bu gelişmenin. Beklediğiniz ödemeler, alacaklar ve gelirler bu dönemde elinize ulaşabilir. Özdeğer problemi yaşadığınız ya da bazı durumlarda ederinizin hakkının verilmediğini düşündüğünüz zamanlar oluyorsa, bu dönemde bu konuda çok daha rahat edecek ve değeriniz ne ise onu talep edebilecek hale geleceksiniz. Karşı taraf kıymetinizi bilecek. Bu dönem size biraz rehavet verebilir, çalışmak istememek, keyfe keder hareketler sergilemek ve keyfinize düşkünlükte görülebilir. Değer yaratacak, para kazandıracak yatırımlar yapacak ya da böyle fırsatlar bulacaksınız.

BOĞA BURCU: Bu dönemde gerçekten çok güzelsiniz. Estetik ve güzellik gezegeni en güçlü olduğu pozisyonda üstünüzde seyir edecek. İlişkiler, flörtler, ortaklıklar ve birliktelikler siz istemeseniz de yanı başınızda bitecek. Para konularında şanslı bir dönem başlarken, pahada değerli şeyler için yatırım yapabilir, daha önce ki yatırımlarınızdan fayda elde edebilirsiniz. Haritanızda arkadaşlar ve topluluklar yöneticiniz de olan Venüs size arkadaşlardan fayda sağlamak, uzun süredir görmediğiniz buluşmadığınız insanlarla görüşme ve buluşma fırsatları sağlayabilir. İş anlamında yeni iş birlikleri kapıda gibi görünüyor. Yeni işler alabilir, yanınızda çalışan elemanlarınızla ilgili konuları çözebilir, kiracılarınızla ve evcil hayvanlarınızla ilgili meseleleri daha kolaylıkla ve rahatlıkla çözebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:  Bu dönemde yalnız kalmak ya da inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltınızı çözmek ya da kapanıp çalışmak, bitmemiş işleri bitirmek için yalnızlığınızdan destek almak isteyebilirsiniz. Kariyer konusunda beklemesi gereken, sindirilmesi gereken konular varsa oturup ya da kendi başınıza kalıp bunları sisteminizden çıkarmak isteyebilirsiniz. Sağlık sorunları olan ikizler burçları ve yükselen ikizler, yaşadıkları sıkıntılarla ilgili bir tedavi ya da şifa sürecine girebilirler. Daha önce bulamadığınız doktoru buluyor ya da ulaşamadığınız tedavilere kolaylıkla ulaşabiliyor olabilirsiniz. Flörtleriniz ve sevgililerinizle ilgili süreçleriniz bazı belirsizlikleri hayatınıza taşıyabilir, ilişkinizde bazı şeyler bir türlü netleşemiyor olabilir.

YENGEÇ BURCU: Bu dönemde içinde bulunduğunuz kalabalık çevreler, arkadaş grupları, klüpler, dernekler gibi toplu hareket ettiğiniz ortamlarda çok yoğun zaman geçireceksiniz. Bu dönemin en sosyal kelebeği yengeç burçları olacak. İş yerinde toplu yaptığınız işler ya da içinde bulunduğunuz projeler varsa bu konularda güzel gelişmeler kat edebilirsiniz. Yurtdışı ve yabancılarla olan ilişkileriniz daha kolay ilerleyebildikleri bir sürece girecekler. Yüksek eğitim ve almak istediğiniz herhangi bir eğitim için içinde bulunduğunuz arkadaş çevrelerinden beklemediğiniz bir destek alabilirsiniz. Eviniz ve yaşadığınız alan için bir proje ya da gelecek hedefli bir yapıya dahil olma şansınız var. Hane içi sıkıntıların daha rahat çözüleceği bir dönem olacak.

ASLAN BURCU: Bu dönem size en çok kariyer anlamında fayda sağlayacak, yaptığınız işlerin adının konduğu bu anlamda görünür olduğunuz ve imzanızı attığınız bir zaman dilim olabilir. Geçmiş kasım ayında başlattığınız işlerin sonuçlarını aldığınız, meyvelerini topladığınız bir zaman olacak. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla daha fazla görüşebilir, onlarla ilgili yarım kalmış işleri tamamlamakla uğraşıyor olabilirsiniz. İş için seyahat ediyor, akraba ziyareti vesilesiyle de şehir dışına çıkıyor olabilirsiniz. Bir borç ya da faizi bitirmek için kaynak bulacak, birine olan borcunuzu dönüştürmek için daha fazla mesai harcayacak olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU: Bu dönemde eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yüksek eğitim ve hocalarınızla ilgili sıkıntılı meseleler daha kolay çözülebilir. Herhangi bir konuda eğitim almak, bir konuda bir şey öğrenmek istiyorsanız bu dönemde bu konuda size yardımcı olacak kişilerle karşılaşacaksınız. Yurtdışı ile ilgili konular hızlanabilir. Tatil için yurtdışı bileti alabilir ya da daha önce planladığınız seyahati gerçekleştiriyor olabilirsiniz. Yabancılardan ve yabancı kültürlerden destek alabilirsiniz. Ekonomik anlamda eşinizin akrabalarından destek gelebilir. Eşinizin ya da iş ortağınızın akrabaları sebepli para çıkışları yaşamak da bir ihtimal maalesef sevgili başaklar. Eşiniz ya da iş ortaklarınız seyahat edebilir ya da kendi akrabaları kaynaklı meseleleri çözmekle uğraşıyor olabilirler.

TERAZİ BURCU: Bu dönem sizin için tam bir dönüşüm ayı olacak, uzun zamandır birikmiş çözülmesi gereken meseleler çözülecek fakat öncesinde küçük krizlerden geçerek o noktaya varacağınızı, o krizlerin aslında konu çözülsün diye ortaya çıktığını unutmayın sevgili teraziler. Gelmesini beklediğiniz eşinize ya da iş ortaklarınıza ait kaynaklar bu dönemde daha rahat size ulaşacaktır. Sağlığınız için geçirmeniz gereken fakat beklettiğiniz prosedürleri bu ay gerçekleştiriyor olabilirsiniz. Kiracılarınız ve yanınızda çalıştırdığınız elemanlar ile ilgili çözülmemiş krizler tekrar gündeminize düşecek olabilir, bunları halletmek ve bitirmek gerekebilir. Evcil hayvanlarınıza daha fazla masraf yapmanız gerekebilir.

AKREP BURCU:  Bu dönem sizin için evliliğiniz ya da ilişkiniz için çok önemli olacak. Yalnız akrep burçları için yeni insanlarla tanışmak, buluşmak adına çok ideal günler olacak. İlişkisi bir yere gelmiş akrep burçları, bu dönemde bazı belirsizlikleri bertaraf edip ilişkiyi bir sonraki adıma taşımak isteyebilir. Evlilikteki sorunlar çözülebilir, sorunlu konular bu dönemde daha rahat maruz görülebilir ve çözüm odaklı yaklaşılabilir. İş ortaklarınızdan daha fazla destek alabilirsiniz, ortaklarla olan antlaşmazlıklar daha rahat çözümlenebilir. Hukuksal meseleler ve davalar ile ilgili konulardan yana daha şanslı olacaksınız. Bu dönemde sonuçlanan davalarınız diğer zamanlara nazaran daha fazla leyhinize sonuçlanabilir.

YAY BURCU: İş hayatınızda, çalışma rutininizde oturtmak istediğiniz rutini bu dönemde çok rahat oturtacaksınız. Bir şeyleri düzene sokmak ve günlük hayatınızın bir parçası haline getirmek için bu dönem size çok yardımcı olacak. Yeni işler alabilir, meşgul bir dönemden geçebilirsiniz. Yanınızda çalışan elemanlarınızdan destek göreceğiniz ya da arıyorsanız tam da aradığınız çalışanı bulduğunuz dönem olabilir. Sağlık anlamında iyi bir zaman dilimi olacak, sağlık sıkıntıları olan yaylar bu dönemi rahat geçirecekler. Arkadaş çevrelerinden ya da içinde bulunduğunuz topluluklardan birileriyle yeni iş münasebetlerine başlayabilirsiniz, sizin için çalışıp size destek olabilirler.

OĞLAK BURCU: Bu dönem, çalışmayı çok seven oğlaklar için bir rehavet dönemi olabilir. Tatile çıkmak, küçük bir ara vermek aklınızdan geçmeyecek değil fakat aynı zamanda risk almaya da çok uygun bir dönem olduğu için kendinizi iş konusunda yeni bir atılım yapmaya hazırlanırken bulmanız yüksek bir olasılık. İş yerinde sunum yapmanız, iş için sahneye çıkmanız ya da bir etkinlik düzenlemeniz gerekebilir. Bu dönem aynı zamanda yalnız oğlakların aşık olma, aşık olacakları insanlarla tanışma zamanları olabilir. Organizasyonlarda, partilerde, etkinliklerde ya da çıktığınız tatilde tam aradığınız gibi biriyle tanışma ihtimaliniz çok yüksek. Bebek isteyen ve bekleyen oğlaklar için güzel haberler alınabilir.

KOVA BURCU:  Bu dönem ev ve hane ile ilgili çözmek istediğiniz tüm konuları çözmeniz konusunda size destek verecek. Ev almak, satmak, taşımak, tamir etmek, güzelleştirmek, dekore etmek gibi talep ve isteklerinize daha kolay çözümler ve yardımlar bulacaksınız. Aile köklerinizle olan bağınız ve aile büyüklerinizle olan ilişkiniz düzelebilir varsa antlaşmazlıklar son bulabilir. Evde online eğitim almak ya da evden online eğitim vermek isteyebilirsiniz. Ekonomik anlamda beklenen ve eve girmeyen gelirler bu ay size ulaşıyor olabilir fakat bunları yine ev ile ilgili yaptığınız bir konuya harcıyor olabilirsiniz.

BALIK BURCU: Bu dönem sizin için çok seyahatli olacak gibi görünüyor. Akraba ziyaretleri ya da iş sebepli yurt içi ya da yurt dışı sık seyahate çıkabilirsiniz. İletişim problemi çektiğiniz insanlarla konuşabilir, kendinizi ifade etmekte sıkıntı çektiğiniz alanlarda gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bu ay kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız gibi yakın çevrelerinizle sizi sık görüştürecek ve konuşmak istemediğiniz, ifade etmediğiniz şeylerle ilgili sizi daha cesur ve girişken yapacak. Antlaşmazlıklar ve küslükler bitebilir. Yazışmaların çok yoğun olduğu, mail trafiklerinin arttığı bu dönemde sizde daha çok okuyacak ve daha fazla öğreneceksiniz. Pazarlama ve satış alanında çalışanlar için yoğun fakat verimli bir dönem olabilir.

 

BLOG YAZILARI